Türkçe'nin doğru kullanımı hakkında

sapphire

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Uzun yıllardır ülkemizin gündeminde olan Türkçemizin yozlaşması,etkilerini ne yazık ki forumumuz'da da göstermektedir.Son günlerde daha da sık görülmeye başlanan alfabemizde olmayan harflerin kullanımı,eksik ve hatalı kelime yazımları,devrik cümleler ve buna benzer hatalar forumumuz yönetiminde ve duyarlı üyelerimizde üzüntüye ve rahatsızlığa sebep olmaktadır.
Forum kurallarımızın 9.maddesinde tüm üyelerin mesaj yazarken Türkçe' deki imla ve anlatım kurallarına gerekli hassasiyeti göstermeleri gerektiği açıkça belirtilmektedir.Yönetimimizce alınan kararla imla kurallarına uymayan,anlatım bozukluğu içeren ve hatalı yazılmış kelimeler içeren mesajlar silinecektir.Israrla
bu hatalara devam eden üyelerimize uyarı cezası verilecektir.

Keyifli forumlar..

Güzel bir uygulama..

elimden geldiği kadar dikkat ediyorum... teşekkürler uyarınız için.. güzel bir uygulama

Bundan sonra daha fazla dikkat edeceğim.Güzel bir uygulama.Teşekkür ederim.

hassasiyetinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum.

Ben mümkün olduğunca dikkat ediyordum bundan sonra daha fazla dikkat edeceğim.

Ben pek dikkat etmiyordum açıkcası fakat artık yazdıklarımın tamamında buna dikkat edeceğim. Uyarınız için çok teşekkürler.

Güzel ßir Uygulama Olmuş ßundan Sonra Dahada Çok Dikkat Edeceğim...

guzel bir yazi, ama ben bir sey soylemek istiyorum. benim lap-top um yurtdisindan geldi. ve ingilizce q klavyeye sahip. bazen noktali harfler de sorun yasiyorum. turkce anlami argo ya denk gelebiliyor. bunun icin uzgunum. ama elimden geldigince dikkat edecegim.

güzel uygulama, hassasiyet için teşekkurler!

Geri