Türkçe yol bilgisayarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maraba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maraba

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:help: merhaba arkadaşlar.
2005 model astra h elegance aracımın yol bilgisayarı ingilizce. yol bilgisayar lisanını türkçe yapabilirmiyiz. oluyorsa eğer tüm sayfalar oluyormu.

aynen ben de aldığımda Türkçe olacak diye biliyordum ki çoğu öyle... Benim aracımda 2005 elegance h easytronic, muhtemelen aynı seriden araçlarımız. Yükleriz dediler satarken, sonra olmuyor dediler. Bende peşine düşmedim.

boşverin, topu topu kaç şey yazıyor zaten, karşılıklarını öğrenirsiniz bişe olmaz.

bizimkinin menüde baya bi lisan var bi bak orada Türkçe yok mu acaba?

yol bilgisayarının ekran sayfası değiştirme tuşunun arkasında yine basılan ince tuş var, o ne işe yarar ben onu bile bilmiyorum:) kullanma kılavuzu yok ki :) allahtan ingilizce var da ne yazıyor anlıyoruz.

geçen gedizlere gittim. araca yazılım yüklediler(servise başka bir problem için gittim) araca bindim1-2 dk. sonra fark ettimki aracın yol bilgisayarında kapsama alanı - range yazan yer
anlık tüketim - ınt.------ yazan yer
olarak değişti. sonra bir bakıyım dedim lisana türkçe eklendimi diye lisan menüsüne girdim baktım türkçe yok. ana menüye gelince az önce türkçe yazan kelimeler eski tas eski hamam .
sonra servisi aradım teknisyen bana lisan seceneğine girdinizmi demezmi. ee ne oldu dedim abi biz bu menüyüopel türkiyenin mühendisleri yapıyor biz yüklüyoruz. şimdilik sadece bu kadar olabiliyor dediler. isterseniz yine yükleriz ücret almayız dediler. ama sadece anlık tüketim penceresi türkçe oluyor oda 2 kelime bende gerek olmadığı için uğraşmadım. benim amaçım tüm pencereleri türkçe yapılıbiliiyormu o önemli. ayrıca teknisyen tüm araçlarının menülerinin türkçe olacağını söylüyor. ama eskilere yazılımın gelip gelmeyeceğini bilmiyorum diyor.

olay ingilizce Türkçe olmasından ziyade benim için, şarkı dinlerken parça adında ş,i,ç,ö vs... harfler varsa Türkçe karakter okuyamadığından onların yerine birsürü saçma işaretler koyması. Önemi yok ama...

tech2 cihaz ile türkçe menü yüklüyorlar
hangi servis bunu yapan. bana gedizler sadece ön sayfayı yapabiliyoruz dedi. diğer ayar sayfaları değişmiyor dediler.
varsa bildiğiniz servis ve yüklenmiş ekran menü resmi iyi olur.

hangi servis bunu yapan. bana gedizler sadece ön sayfayı yapabiliyoruz dedi. diğer ayar sayfaları değişmiyor dediler.
varsa bildiğiniz servis ve yüklenmiş ekran menü resmi iyi olur.

akşama sorup cumartesi sana bilgiyi yazarım

Geri