Türkan Saylan'ı Kaybettik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
videoyu izleyemiyorum. facebook üyesi değilim. ama Türkan hocam iyilikleriyle bu ülkede bir yerlere geldi. karanlıkta kalan insanları aydınlatarak bir şeyler yaptı. ve bu yaptığı şeylerden Türkiye çok ama çok şey öğrendi, çok faydasını gördü. kaç öğrenci bu insanlar tarafından okutuldu. bir çıkar yok. okuttuğu çocuklara din değiştir mi dedi, hayır. namaz kılmamı dedi, hayır. isteyen istediğini desin, isteyen istediği şeye inansın fakat bir insanın inançları bize her ne kadar ters te olsa bile, bu ülke bu insandan fayda gördüyse o insan saygıyı fazlasıyla hak ediyor demektir. diyceğim o ki, Türkan hocam toprağında rahat uyu, yaptığın iyilikleri inşallah bizlerde devam ettireceğiz, inşallah senin gibi insanlık adına iyi şeyler yapacağız. başımız saolsun.

ayrıca fatih_78 arkadaşımı hiç yadırgamıyorum, kızmıyorum. bizim yetiştirilme tarzımız genelde bu. bir söz, bir video, bir fotoğraf bizi anında köpürtür, kızdırır. tabi öfkeyle kalkınca zararla otururuz. her gördüğümüz şeye kızmasak, otursak düşünsek, ne yapmalıyız desek Türkiye bu halde olmazdı zaten. bir kıvılcım bile Türk insanı için alevi yakmaya yetiyor. tarihte birçok örneği var. inşallah bu yapımız zamanla değişcek. oturup düşünen, mantıklı kararlar vermeye çalışan insanlar olcağız

allah rahmet eylesin :( hepimizin başı sağolsun

allah rahmet eylesin

videodaki gibi 'misyoner' ise neden yardıma muhtaş insanlarımızı misyonerlerin eline bırakıyoruz da "müslümanlar" olarak dinimizce çok önemli olan zekat ile sadaka ile kurban ile yardım yapmıyoruz? onu düşünmek lazım,

ölmüşün yerinin kararı bize düşmez ve dinen de çok sakıncalıdır fatih kardeşim, aman dikkat...

hiç bir polemiğe girmeden ............. allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun............ keşke her şehirde saylan gibi bir insan olsa.........en azından cahillikden arınmış bireyler olur

cüzzamdan kurtardığı insanların ve okuttuğu binlerce çocuğun hayır duaları ona yeter merak etme sen....

Allah rahmet eylesin büyük bir kayıp

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

atv haberi izleyeniniz oldumu bilmiyorum ama bu kadar insanlarla alay eden aptal yerine koyan bir yayın hiç izlememiştim.
bulabilirseniz bi izleyin kadın ölmüş ve onunla ilgili haber yapıyorlar buraya kadar sorun yok hatta başarılarından bahsediyorlar fakat çok sade bir dil ile sorun burda başlıyor inanılmaz akılda kalmayacak cümlelerle başarılarından bahsederken bi anda kadının yaptığı çalışmalara kurduğu vakıflara hitaben çok ÖRGÜTÇÜ bir insandı diyor zihin altına nasıl yerleştirip ergenekona bağlıyorlar bisonraki cümlede şu "üniversitelerde türbana da karşı olan Türkan Saylan " diye devam ediyor haber, ahlasam mı oflasammı oturup ağlasammı geldiğimiz noktalara düşündüğümüz ve düştüğümüz durumlara bakın...

ALLAH rahmet eylesin,mekanı cennet olsun...

O öldü, utanıyor musunuz şimdi?

Utanıyorlar mıdır acaba şimdi? Hani o, ziyaretine gelenleri selamlamak için başını, boynunu sarıp cama çıktığında, “Hayatını örtü düşmanlığına adadı. Ömrünün son döneminde başörtü takmaya mecbur kaldı” diye yazanlar...
“Evi basıldığında ağır hasta görüntüsü vermişti, tarikatlara söverken ise turp gibiydi” diye yalan düzenler...
“Konu Müslümanlık olunca hastalığını unutuyor” diyerek onu hedef gösterenler...
“Battaniyesini atıp konsere koştu” başlığıyla onu kendileriyle karıştırıp takiyeci ilan edenler...
Evini basıp 20 yıllık ajandalarını götürenler...
Din, her şeyden önce vicdansa...
Yürekleri hepten çöl olmadıysa...
Şeytan ruhlarını esir almadıysa...
Vicdan azabı çekerler mi?
Bir özür dilerler mi?

Geri