Türkan Saylan'ı Kaybettik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o cümlede okul sıralarında namaz kılınmasın diyor. Bencede okul sıralarında namaz kılınmasın. Camilerimiz var bunun için.

o cümlede okul sıralarında namaz kılınmasın diyor. Bencede okul sıralarında namaz kılınmasın. Camilerimiz var bunun için.
Okulda Namaz Kılınmaz Ben 12 Senedır okuyorum ben okulda hıc namaz kılmadım...Ve Kılındıgınada İnanmıyorum...He Kılınsa Bile 5 vakıt namazkı olkulda... cuma namazını mecbur oldukları ıcın kılabılırler bunda kınanacak olay ne??? Bale Yapmak Dahamı mantıklı...

Ben bu konuda tartışmayacağım. Düşünce özgürlüğü vardır evet ama ben kimseye düşüncemi kabul ettirmeye çalışmam. Ben yeri geldi okuluma gittim eğitimimi aldım. Camiye gittim Kuran Okumayıda öğrendim. Çok müslümanım diyenden daha müslümanım ama bunu burda size ispat etmeyeceğim. Allah herkesin kalbini dinini bilir. Ölünün arkasından konuşmakta haddimiz değildir. O şimdi gereken yerde gerektiği gibi ya ödüllendirilecektir ya da cezalandırılacaktır. Bunu biz bilemeyiz...

Türkan Saylan'a Allah rahmet eylesin. Mekanı da CENNET olsun diye dua ederim. Konumuzun dışınada bu mesajdan sonra lütfen çıkılmasın....

abi facebooka kayıtlı olman lazım...videoyu gormen ıcın...Videoyu bı ızlesen abi ne demek ıstedıgımı anlarsın...

Güzel kardeşim yazdığım yorum sadece Türkan hoca için değil. Her kim olur ise olsun, sevelim sevmeyelim bir ölünün arkasından böyle bir cümle kurmak hiç, ama hiç şık olmaz. Cenaze namazlarında bile ölen kişiyi tanıyalım veya tanımayalım hoca sorunca hakkımızı helal etmiyormuyuz? Kendisini sevmiyorum demek başka, yatacak yeri yok demek başka. Belki bizler cehenneme giderken bu kişi cennete gidecek. Nereye gideceğimizin garantisi yok. Bu dünyadaki yaptıklarımız veya yapmadıklarımızın sonucunda cezalandırılacağımız veya mükafatlandırılacağımız kesin. Hem cennet sadece müslümanların tekelinde de değil. Cennet bir çok dinde var olan bir olgu.

Allah rahmet eylesin. Yüzlerce çocuğu okuttu, karanlıktan kurtardı. Üyelerden birinin linkini koyduğu video gibi daha çok video çıkacaktır ortaya. Konuşmanın başını sonunu kesip içinden bir parça çıkartıp, işte böyle dedi diyerek insan karalamaya çalışılıyor, e tabi çoğu insanda hayatta hiçbir şeyin doğruluğunu sorgulamadığı gibi bunu da sorgulama gereği duymuyor, anlamak istediği gibi anlıyor. Arkadaşım dikkatli dinlersen eğer, namaz kılınmasın denmiyor, okul sıralarında namaz kılınmasın deniyor. Bunun da nedenini biraz düşündüğünde kolayca bulabilirsin.

allah rahmet eylesın

Papa bir gun atlamis ucagina, Vatikandan kalkip taaaa Amerikaya'ya gitmis yoldan cikan insanlara yol gostermeye, dogru yola sokmaya. Ucaktan daha inmeden ucagin merdivenlerinde gazeteci ordusuyla karsilasmis. Demis ki : " Duyduguma gore Amerikada herturlu suc, sahtekarlik, fuhus diz boyu olmus, bana o suclulari,kalpazanlari, hayat kadinlarini getirin, hepsini dogru yola sokmak icin elimden geleni yapacagim " . Erteki gun Amerikan gazetelerindeki baslik : "PAPA DAHA UCAKTAN INER INMEZ ILK ISTEDIGI SEY : BANA HAYAT KADINI GETIRIN !"

Eger bir lafin basini , sonunu dinlemezsen, o laf acaba niye soylendi diye dusunmezsen seninde o gazetedeki manseti atan gazeticilerden bir farkin kalmaz genc arkadasim ;)

Kaan verdiğin örneğe bayıldım desem yeridir. :D ama Konumuzun dışına daha çıkmayalım diye tekrar rica ediyorum

Geri