neyse ben bikac gun yanımda kimse yokken gireyimde sorun cıkmasın.. herzaman Turk kızları dedik ama Türk kızlarınında sağı solu belli olmuyo

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buğra cım coşmuşunTek kelimesina katılmıyorum bu yazının. Hatta bu yazıda Türk kızının meziyeti olarak gösterilen bazı maddeler benim nefret ettiğim özellikler mesela:
Türk kızları
anne olmanın hayalini kurar,
çocuklarına bakacakları günleri dört gözle beklerler,
Meali: Yapışkandırlar, buldukları ilk erkekle evlenme hayali kurup hayatı zindan ederler.
Türk kızları
sevgilileriyle kavga edince "acaba beni neden sevmiyor" diye düşünürler ve
ilişkiyi kurtarmak için binbir yol dener,
hacılara ve hocalara başvurur,
ağlayıp yalvarırlar.
Yine aynı neden, yapışkandırlar, "istemiyorum" ve "git" kelimelerinin anlamını bilmezler. Sen yolladıkça onlar geri dönerler, büyü bile yaptırmaya kalkarlar. Kıskançtırlar!
Türk kızlarının
önemli bir çoğunluğu kiloludur,
ama hepsi kilolarının farkındadır.
Bu yüzden ellerinden geldiğince kendilerini zayıf gösterecek kıyafetler giymeye özen gösterirler.
Hadi canım ordankiloludurlar, rejim yaparlar ama beceremezler sinirden daha çok yer daha çok şişerler
ben türk kızları kadar her sinirlendiğinde çikolata şekerlemeye sarılıp da sonra "çok kilo aldım" diye ağlayanını görmedim!
Türk kızları
türk erkeklerinin bu eğilimini bildikleri için
saçlarını sarıya boyatıp,
renkli lens takarlar ve "kokoş" damgası yerler.
Boyatma o zaman sen de! Dünyada binlerce esmer güzeli varken neden sen bana çirkin geliyorsun acaba bunu hiç düşündün mü? Özenti olma saçını boyatma, boru tipi siyah kaşların varken civciv sarısı saçınla yanıma gelme!
En Güzel Kızların Bulunduğu Ülke Ve Şehirler -2008
1. Stockholm, Sweden
![]()
2. Copenhagen, Denmark
![]()
3. Buenos Aires, Argentina
![]()
4. Varna, Bulgaria
![]()
5. Los Angeles, California
![]()
6. Moscow , Russia![]()
7. Caracas, Venezuela
![]()
8. Montreal, Canada
![]()
9. Tel Aviv, Israel
![]()
10. Amsterdam, Holland
![]()
http://believe-or-not.blogspot.com/2007/09/top-10-cities-of-world-with-most.html
Rus kadınlarının özelliklerini bilmediğini görüyorum bu yazıda. Rus kadınları eşlerine çok sadık ve bağlıdırlar. Seni hiç bir zaman yalnız bırakmazlar. Yeri gelir seni savunmak için öne atlarlar, yeri gelir susar arka planda kalırlar. Ayrıca çocuk yetiştirme konusunda da bizimkilerde 5 gömlek üstünler. Çok yakın bir tanıdığımızın eşi Rus, ben onu gördükten sonra Türk kızı almamaya karar verdim.Abi yapmayın Allah aşkına ! Sırf güzel diye elin kızlarını göklere çıkarıyosunuz ayrıca kısa vadeli düşünüyosunuz.. Bi de şu taraftan bakın;
Allah vermesin ağır bi hastalığa yakalandınız, elin gavur kızı oturup bakacak mı size ? Hiç sanmıyorum.. Ha, bütün Türk kızları oturur size bakar demiyorum ama, en azından çok daha vicdanlıdırlar..
Ya da yaşlandınız, acaba yabancı kızlar hayatını sizinle birlikte bitirmeyi yeğleyebilecek mi ?
Her konuda ibre Türk kızlarından yana bence ! Ve çok da güzeller ! Hiç b.k atmayın![]()
Rus kadınlarının özelliklerini bilmediğini görüyorum bu yazıda. Rus kadınları eşlerine çok sadık ve bağlıdırlar. Seni hiç bir zaman yalnız bırakmazlar.