turbosuz blow off

bizim yan binada biri vectra b ye takmıs sahinden farkı kalmamıs ciiiiv ciiiiv geziyo bide çok ötüyo gaza basıp çekemseine göre sürekli ötüyo :)

esete hiç güzel değil ve her devirde aynı ciiiiv çuf değil hee ciiiuuv

Bide F1 Egsoz DeniLen birşey var. You Tube açıLsaydı linkini atardım. Egsoz un ucuna ufacık bir pervane monte ediyorlar. Çok ince ve kuLağa hoş geLen bir ses çıkartıyor :D bide sanırsam 20 bin devir civarlarında ötüyor. UyguLaması çok koLay ama nerde ve nasıL yaptıklarını biLmiyorum. İstanbulda Beyaz bir 206 var ondan çok güzeL çıkıyor ses. You Tubeyi açabiLiyorum bi Link e bak istersen ses kuLağa hoş geliyor. Ayrıca Akaryakıta bi fark yaratmıyor sanırsam

SaygıLar..

http://www.ktunnel.com/index.php/10...fe027a29cea460af90ff56e9f0b76fb53871e4a416932

bizim meshur ayarcı kemal abi süper bi egsoz :)

cengiz çevik abı azımdan aldın harbiden lafı avcilar feskafede takılıyoruz aval aval bakıyoruz arabalara hepsınde var adilerın blow bide nısbet yapar gibi ustuste yapıyoar peşi sıra 6 araba 6 sıda seat ibiza cok kotu koyuyo ınsana ya :D.ENES ŞENER abim izledım videoyu abi akulu arabadan cıkan sese benziyo ama yınede heyecan verıyo ınsana

beyler egzos hakkında yanlışınız var o egzos taki pervane deil ;) bi tank gibi bişi yapıolar içine yağ koyuyorlar o şekilde çıkıyor ses yağ bittimi seste bitiyor :)

beyler egzos hakkında yanlışınız var o egzos taki pervane deil ;) bi tank gibi bişi yapıolar içine yağ koyuyorlar o şekilde çıkıyor ses yağ bittimi seste bitiyor :)

tmm işte pervane o yağ içinde dönüyor seninde eksiğin var :D

cengiz çevik abı azımdan aldın harbiden lafı avcilar feskafede takılıyoruz aval aval bakıyoruz arabalara hepsınde var adilerın blow bide nısbet yapar gibi ustuste yapıyoar peşi sıra 6 araba 6 sıda seat ibiza cok kotu koyuyo ınsana ya :D.ENES ŞENER abim izledım videoyu abi akulu arabadan cıkan sese benziyo ama yınede heyecan verıyo ınsana

avcılar fescafedeki mustafa abine selamımı söyle kendisiyle iyi tanışırım, ben de geleyim de bir de bana cuflatsınlar :D yolda da ben cuflatırım onlara belki

unutmadan ben yanlış bilgi vermişim arkadaşlar şimdi hatırladım bu egzost işini ilk bulan bir Türk modifiyecisi anadolu da bir tuningçiydi,youtube de videoları vardı isteyen baksın elektronik blow off dan cok cok daha iyi en azından

konyada yapıyorlar bu işi fiyatı en son 150-200 ytl idi,youtube de vardı ama çokta iyi değil bence,bide biri kalkmak istese napcan rezil olursun arabadan soğursun,bence turbolu bi araba al çok istiyosan.

Geri