turbosuz blow off

emrahaydemir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm bır şey mrk edıyorum bılgısı olan arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım
astra g aracıma blow off taktırmak ıstıyorum ama turbosu olmayan araclara takılmıyomuş galıba şimdi mıletın azında bır laf dolanıp duruyo elektıronık blow dıye bışey cıkmiş aslı varmıdır bunun?bırde araca sonradan turbo taktırmanın malıyetı nedır acaba:help:

Mevcut aracına turbo taktırmanın maliyeti, aracını satıp turbo bir araç almaktan hem daha fazladır, hem de bu işlem daha sağlıksızdır.Hoperlör vb. düzeneklerle blow off benzeri ses veren düzenekler var ama turbo olmayan bir arabada bu ses çıksa ne olur çıkmasa ne olur...

Bahsettiğini Bende Düşündüm. Ama şu sıralar pek tutuLmuyormuş. Bi Kaç yere sordum artık getirmiyorlar dedi. Elektronik bir cihaz, Nomal bir kolondan çıkarıyor o sesi, küçük bi parçası var. biLdiğim kadarıLa gaz keLebeğine BağLanıyor. Ayağını Gazdan kesince Çuffluyor. bi de söyledikleri kadarıyla Vites kutusuna da bağLanıyormuş. Vites deiştirdikçe Çufluyormuş Şu an bu kadar biLgiye sahibim. İstediğin şeyin adı Sound Blow Off oLarak geçiyor. Ama buLabiLmen biraz zor sanırsam.

cok icime oturdu şimdi ya.egzozla fılıtreye yuklencez artık.

ya abı ınsan adrenalın ıstıyo bırazda gaza getırıcek şeyler ıstıyo kolondan gelen blow off sesı ne işe yararki cekelım cd ye blow sesi dınlıyelım ozaman bır farkı yok kii..

Abi sana yardımcı oLmak isterdim. Çünkü o istediğin şeyi bende çoK istedim ama bi türlü gerçekleştiremedim. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 100 YTL civarlarındaydın birazdaha üstünde oLabilir tabiki. bende çok istedim dediğim gibi ama bulamadım. Toptancıları falan araştırttım yine bi gelişme olmadı. gelen cevap iste 'Onlar Artık Tutulmuyor. Bu Yüzden Bizim Malcılarda da yok' oLdu. yapıcak bişi yok ama sen yinede istanbuldaki bütün aksesuarcıları gez buLursun. bekLi bi ihtimaLİn oLaiblir. Yanaştırırken çok kafanı şişirebiLir ama :D

cok icime oturdu şimdi ya.egzozla fılıtreye yuklencez artık.
avrupa da egzosta (son susturucunun ucuna) takılan bir aparat var videosunu seyretmiştim ama tabii gerçek blow off sesinin yerini dolduramaz, bahsettiğiniz elektronik düzenek ise forumlarda okudum berbatmış alan geri satıyordu 80-100 ytl civarı idi fiyatı bilginize...

cok teşekur edıyorum yardımcı oldun. atrık alah buyuk bıgun degıştıtırsek arabayı sanroof u varmı abs varmı dıye bakmicam.modıfıyeye elverişlimi diye bakıcam :D

cok teşekur edıyorum yardımcı oldun. atrık alah buyuk bıgun degıştıtırsek arabayı sanroof u varmı abs varmı dıye bakmicam.modıfıyeye elverişlimi diye bakıcam :D
:D aynı sıkıntı bende de var cok yakmasın,problem cıkarmasın diye turbosunu almadık şimdi çuflaya çuflaya gezenlere aval aval bakıyorum :D neyse birdahaki sefere artık

Geri