bende onu diyorum 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hep onu diyorum zaten :dbende onu diyorum![]()
bir de su var teknoloji acisindan..mesela bir hatun, calibra turbo ya bindiginde mi yoksa 2008-2009 model bir astra j ye bindiginde mi daha mutlu olur..
inan astra j ve calıbrayı yan yana çek hatunların hepsi calıbraya doluşucaklardır o arabanın karizması yeter ve ölmezde![]()
sahiden de Hakan'ın aracı çokçok güzel her ne kadar binmek nasip olmadıysa da methini cok duyduk ...benim bildiğim x20xev ve z20leh yapan 2 kişi var şu ana kadar biri yalçın abi dieri hakan abi ankara biri kütahyaya gitti dieri eskişehirde fenaada gidiyor dierice astra bertone oda ankarada v max style
bu arada cengiz abi astra g deki yol tutuş viraj kabiliyeti maalesef astra gsı ve calıbrada tok be abicim astra g lotus un yüksek yol tutuş ve viraj performansını yansıtıyor ve o fırmayla opel ortak yapımı
yeni yenidir abi mesela astra h kullandınızmı o dahada başka bi yol tutuyor virajlarda ben kullandığımı söylüyorum bi başkasının fikride daha başkadır
ama turbo başka bi dünyaa
su ana kadar ki en güzel yorumHerkesin arabadan anladığı şey farklı kimi derki,
-Araç parlasın göz alsın dikkat çekici olsun,
-Kimide gaza bastım mı kimse plakamı okuyamasın
-Valla kamyon süreniniz var mıdır bilmem ama çok zevkli benimde anladığım bu,,
zevkli olsunda nası olursa olsun![]()
![]()
![]()
gsi kardeşler anlamaz gsi den![]()
ermaneray style![]()
arabayı turboluycam diyorsun sonra satıcam diyorsun anlayamadım bu işi.cengiz abiye katılıyorum o zamanın teknolojisiyle üretilen calibra turbo bugün sizin yeni teknoloji dediğiniz dünyanın parasıyla alınan bmw,mercedes,audi,pejo rcz vs vs. birçok arabaya dikiz aynasından bakıyorsunuz.söz konusu calibra turboysa gerisi teferüattır.