turbocu

badboyss35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar arabama turbo taktırmak istiyorum ama birkaç kişiyle görüştüm tatmin olmadım bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim . drag yarışlarına hazırladıgım honda integram var ona takılacak bursada buldum gittim konuştum ama beyenmedim.

bende istemistim cok arastirdim...
sonuc olmadi..
cok buyuk hevesle her yere gittim.. herkezden ayni cvp lari aldim..
abs bile (ids plus esp saymiyorum bile) devre disi kalabilir dediler..
:(

06cey66' Alıntı:
bende istemistim cok arastirdim...
sonuc olmadi..
cok buyuk hevesle her yere gittim.. herkezden ayni cvp lari aldim..
abs bile (ids plus esp saymiyorum bile) devre disi kalabilir dediler..
:(
ceyhun arkadaş hondaya taktırıcakmış ama....

senin bu aldığın cevaplar twinport motor içinmi eğer öyleyse ecotec te sorun çıkarma olasılığı daha düşük

arkadaşlar cevap verdiğiniz için tşk.ederim araba honda integra dohc motor motorla oynadım biraz gücü 300 olmasada yaklastırdım ama dragda turbo istiyo oyüzden yaptırmak istiyorum ama ikna edici bilgiler alamadım zaten arabada birçok degişiklik yaptım fazla kullanmıyorum zaten

valla istanbulda bi abimiz var!göztepe sanayi sitesinde!gökmen usta!tuna servis!draglara felan katılıyosan tanırsın zaten!mantar tuning!diye tanınıyoo!o bu işte prof!!kendi honda civıc si sinede integra typerın üst kapağını taktı!turbo felanda yaptıı!araba deli gibi!http://www.youtube.com/watch?v=8qK8lsRy75o buda videosu

Ankarada tanınan bi turbocu var hatta duymuşunuzdur çift motorlu Crx i işte onu yapan usta.Bizim arkadaşın HOnda Civic e takabilirim diyordu mesela(2005 model).Kendisi zaten dergilere falan çıkmış bir zat. İşinin ehli birine benziyor fiyat olarakta 4000 ytl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.

evet ben kendi arabam isin basimdan gecen olaylari soyledim :D

Adam koya koya bitirememiş..ama araba güzel rengi ne aracın.Ankarada bildiğim beyaz,mavi birde siyah turbo si var.

vallaha yularda bahsedilen turbı işi yapaların izmir draglarında bişey yapamadıklarını hatırlıyorum. yanlışsam düzeltin. hele o crx yalan oldu izmir de ama başka yerlerde iyi gidiyo diye duydum

Geri