turbo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C

coco

Bilgi Girilmemiş
bugun moralım cok bozuldu yenı aldıgım 2012 model cosmo dızel 2000 kmde kı aracımın turbosu degıstı sabah aracımı servıse goturdum aracımdan aldıgım gunden berı kalkıslarda bır surtme sesı gıbı ses gelıyordu önemsemedım ama ses kesılmeyınce sinirlerim bozuldu servıse gıttım sorunumu anlattım aracımı bıraktım işime gittim 2 saat sonra aradılar ve turbonun arızalı olduğu soylendi değismesının gerektığı söylendi ve bende değistırın dedım aksama aldım bakalım bır daha olacakmı 0 km aracın arızalanması çok sinir bozucu

Ynt: turbo

geçmiş olsun tekrarlamaz umarım sanmıyorum ama tekrarlayacağını

uzucu bi durum ama nasıl olsa telafı edılmıs o kadar dert etmeyın ..dızellerde genelde kalkıslardada bi ses var ilerki donemlerde sizin aractada olursa tedırgın olmanıza gerek yok zamanla gecıyormuş..

tesekkurler  arkadaşlar arac sıfır olunca moralim bozuluyor anlatmak ıstedım bu sorunu yasayan baska arkadaslar varmı acaba                                                               

geçmiş olsun
bu ve benzeri durumlar maalesef istemesek de başımıza geliyor
parçanın garantiden değişmesi sorunu çözmüş sanırım, değer kaybı vs de söz konusu olmaz
aracın bakımını yaptırırken bir astra sahibinin 1500 km de turbosu patlamıştı ve garantiden değiştiriyorlardı
benzer bir şekilde araç daha ilk yılını doldurmamışken benim aracımın baskı balatası bitmişti ve garantiden
değiştirildi sonradan herhangi bir problem olmadı
geçmiş olsun, üzülmeyin kesinlikle

geçmiş olsun hiç sıkıntı yapıcak birşey yok :) en kötü arızanız bu olsun :)

ilgi ve alakanıza tesekkurler rahatladım

Kalkıştaki sürtme sesi deyince hepimizin duyduğu şu meşhur sesmi acaba diye kafama takıldı

bende de öyle bir ses geliyor.. ben turbonun normal sesidir diye düşünmüştüm...

ևok geçmiş olsun, moralinizi bozmayın.

Garantiden değiştiğine göre canınızı sıkmanıza gerek yok  :)

Geri