Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de önceki gün y. servise periyodik bakıma gittiğimde turbo hortumda terleme var bakar mısınız demiştim. Bakıp wastegate arızalı söküp turbocuya yollayacağız, araba 2-3 gün kalmalı dediler, bırakmadım ben de. Ekspertiz ise aracı aldığımda contası değişmeli 25 lira gibi bir şey demişti, ben de yaparım bir ara diye üzerinde durmamıştım. Kime güveneceğimi ben de şaşırdım.1.3 CDTI turbo borusundan yağ akmış. Sorun yaratır mı?
Ben de önceki gün y. servise periyodik bakıma gittiğimde turbo hortumda terleme var bakar mısınız demiştim. Bakıp wastegate arızalı söküp turbocuya yollayacağız, araba 2-3 gün kalmalı dediler, bırakmadım ben de. Ekspertiz ise aracı aldığımda contası değişmeli 25 lira gibi bir şey demişti, ben de yaparım bir ara diye üzerinde durmamıştım. Kime güveneceğimi ben de şaşırdım.
Çoğu kullanıcı normal diyor terlemeye. Ama İstanbul'da vardır illa ki dürüst güvenilir bir usta, gösterin sorun varsa büyümesin. Ben de Antepte turbocu arayışına girdim.
merhaba , oil catch tank ilk kez duyuyorum. harici takılan bişey mi bu? bu işi bilen usta önerir misiniz? maliyeti ne olur1.3lerde karter havalandırmasından geliyor o yağ. Egzozda duman yoksa il catch tank takıp emme hattını temizletin bir daha olmaz.
Wastegate turbo basıncı artığında vakum yada elektronik olarak egszdaki bir kapağı açarak basınç düşmesi içindir yağla ilgili olduğunu hiç grmedim 1.3te
bunu değiştirince sorun kesin çözülür mü ustam? birde opel için tavisye edeceğiniz bir usta var mı ? Araçta geç çalışma problemi vs de var çünküBu contanın değişmesi gerekiyor...
![]()
Turbo Şarjı Geri Dönüş Boru Contası 1.3/2.0 Dizel Opel Agila A B, Astra H J, Combo C D, Corsa C D, İnsignia A, Meriva A, Tigra B, Zafira C GM Orijinal 5860558 - 55566151 - Motor ve Debriyaj - Parça Grupları - Benim Opelim | Uluslararası Oto Yedek Par
Agila A, Agila B, Astra H, Astra J, Combo D, Corsa C, Combo C, Corsa D, İnsignia A, Meriva A, Tigra B, Zafira C otomobil modelleri ile uyumlu Turbo Şarjı Geri Dönüş Boru Contası 1.3/2.0 Dizel Opel Agila A B, Astra H J, Combo C D, Corsa C D, İnsignia A, Meriva A, Tigra B, Zafira C GM Orijinal...benimopelim.com
MASRAFA GEREK YOK TEMİZLE GEÇ GİTSİN. GEREKSİZ HEPSİNDE VAR BU OLAY BURDA YAĞIN NE İŞİ VAR. YAĞBUHARI BU DİZELLERDE NORMALBen de önceki gün y. servise periyodik bakıma gittiğimde turbo hortumda terleme var bakar mısınız demiştim. Bakıp wastegate arızalı söküp turbocuya yollayacağız, araba 2-3 gün kalmalı dediler, bırakmadım ben de. Ekspertiz ise aracı aldığımda contası değişmeli 25 lira gibi bir şey demişti, ben de yaparım bir ara diye üzerinde durmamıştım. Kime güveneceğimi ben de şaşırdım.
Çoğu kullanıcı normal diyor terlemeye. Ama İstanbul'da vardır illa ki dürüst güvenilir bir usta, gösterin sorun varsa büyümesin. Ben de Antepte turbocu arayışına girdim.