tüpten anlayan arkadaşlar

OSPREY34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arabam son 2 gündür hararet 90 a gelince tüpe geçiyor normalde 3 dakika sonra geçiyodu bu gidişle benzin dayanmayacak.anlayan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Lpg bilgisayar bağlantısı yaptırdınızmı?? Ayarlarında bi değişiklik olmuş olabilr.Normalde 30-35 derece arası lpg geçiş olması gerekir..

bilgisayara bağlanamsı lazım,orda ne olduğu çıkar;bi lpg servisine gidin...

lpg servisine gidin bilgisayarla programına bi baksınlar.
en sağlıklısı bu şekilde olur

bu durum kendi kendine oldu 1 yıldır kullanıyorum gayet güzeldi acaba havaların bir etkisi varmı veya lpg donuyor olabilir mi malum ankara bayağı bi soğuk bugünlerde

İvedik organize sanayide Anelsan var oraya git çok ucuz meblaga hallederler . sizden gaz taktıran bi arkadaş yolladı dersin hallederler. iyi insanlar

arkadsım tupun bellı aralıklar ıle ayara gıtmesı lazım yoksa sapıtıo bıde lpg fıltrene baktır bu konuyla alakalı deıl ama keısn dolmustr 1 senede 5 ytl lık bısı ama arabann gıdısı yakıtı bıle fark yapıo deısınce

bu durum kendi kendine oldu 1 yıldır kullanıyorum gayet güzeldi acaba havaların bir etkisi varmı veya lpg donuyor olabilir mi malum ankara bayağı bi soğuk bugünlerde
aracındaki lpgnin markasını söylersen ona göre bi yönlendirme yapabilirim. TOMASETTO - ZAVOLİ - OMVL - ALDESA bu dört taneden biriyse ben halledebilirim. yoksa halledecek kişiye yönlendirebilirim

Geri