prins iyidir diye biliyorum. imkanınız varsa maddi olarak taktırın. ustanıza da güveniyorsanız sorun çıkmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
prins iyidir diye biliyorum. imkanınız varsa maddi olarak taktırın. ustanıza da güveniyorsanız sorun çıkmaz.
Ben atiker taktırdım ekotec motor memnunum hiç bir proplem yaşamadım.Bir Bolulu olarak bolu mahrumiyet bölgesi ne demek anlayamadım.maddi imkanım var bekir bey ama hali hazırda güvenebileceğim bir ustam yok.hatta herhangi bir ustam yok.bolu mahrumiyet bölgesi.ankara ya gidiceğiz artık.
Ben atiker taktırdım ekotec motor memnunum hiç bir proplem yaşamadım.Bir Bolulu olarak bolu mahrumiyet bölgesi ne demek anlayamadım.![]()
atiker i bende iyi duymadim... usta icin ise, imkaniniz varsa ankara veya istanbul da taktirin iciniz rahat etsin..
Ben atiker taktırdım ekotec motor memnunum hiç bir proplem yaşamadım.Bir Bolulu olarak bolu mahrumiyet bölgesi ne demek anlayamadım.![]()
Ankaraya göre bolu mahrumiyet bölgesi şayet böyle yazıldıysa..
aleykum selam hacı abi forumumuza hoş geldiniz Ankarada teleflex distribitörü tunalı otomotiv var tavsiye ederim ama sizi uyarmam gereken noktada şudur, aracınız bakımı yeni yapılmıs olsun buji-buji kablosu falan eski olursa gazın ayarı ve kontrolü için tekrar ankaraya gelmek zorunda kalırsınız.
nakitte 1900 ,10 taksit 2100 lira fiyatı vardı yaz sezonu başında şimdi yine dediginiz gibi 1000 euro normal.
Teleflex sistemlerin kalitesini, montaj stilini ve performansını diğer markalarla tartışmaya bile gerek yoktur.
Her seferinde bu özellikleri anlatamıyorum diğer marka kullanıcıları alınıyor onlarınkide iyi ama her iyinin arasında birde en iyisi vardır![]()
yetkili serviste landirenzo taktırın.markadan ziyade işçilik önemli bayram öncesi kasap bir montajcıya denk gelme hocam
Hacı Ankara geleceksen Mocan otogaz ben orda takdırdım( brc yetkili servisi) git oraya takdır. sıkıntı yaşamazsın ben 15.000 km dir.Biniyorum sıkıntı yok.