Tuning Show Fuarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MerifasT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MerifasT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar ben şu 5-8 nisan 2007 deki tuning show fuarına giteyi çok istiyorum ama bilet falan almak gerekiyormu?:confused: :help:

gecen sene gitmisdim bu senede gidicem 15 20 milyon falandı kapıdan bilet alıyosunuz... Cok begenmisdim gecen sene insallah bu sene daha guzel olucak...

Bizimde standımız var arkadaslar istiyen benle irtibat kursun davetiye vereyım,..

bazukaa' Alıntı:
Bizimde standımız var arkadaslar istiyen benle irtibat kursun davetiye vereyım,..

Kardeş ben gitmek istiyorum bana bi davetiye yollayabilirmisin?

Özelden kargo adresi alayım..Telefon ile birlikte..

Bazuka aga çok biletim kalmadı senle paslaşalım gelmek isteyenlere bilet temini konusunda..

Mehmet Gazihan' Alıntı:

Bazuka aga çok biletim kalmadı senle paslaşalım gelmek isteyenlere bilet temini konusunda..
fiyat ne peki

ASlında banada davetiye lazım ,ankaradan geleceğim birde davetiyeye para vermeyelim

Mehmet Gazihan' Alıntı:

Hay hay tabıkıde ama bende de pek kalmadı fuar ın 1.gunu 15 20 tane daha temın ederım ;)

Arkadaslar davetiyenın fıyatımı olur sakın boyle seylerden kaçının adı ustunde ucretsız davet edılıyosunuz.Gecen senede bir kaç seyle karsılastım gecen senede bizim standımız vardı ve davetıye cok vardı elımde ve cok gelmek ıstıyen yakından ve UZAKTAN tanıdıklarıma verdım birde duydumki bilet fıyatının yarı fıyatına satılmaya kalkılmış o yuzden gelmek ısteyen arkadaslara tel nomu verırım ben clubpeugeot standımız acılırsa şayet devamlı bir sure orda olucam arayan arkadasları kapıdan alırım ;)

Geri