Tuning 2008 Fuari Cnr Expo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan semih77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

semih77

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar tuning 2008 fuarı 03-06 nisan arsında CNR EXPO da sizlerle olacak hepinizi beklerim.

Ben cnr de calısmaktayım isteyen arkadaslara davetiye gönderebilirim yada sorun olmadan içeriye girmenizi saglarım. gercekten güzel olacagını sanıyorum ve tüm arakdasları bekliyorum.. zaten giriş için cok büyük bir ücret talep edilmeyecek diye umuyorum. burdan arkadaslıklar kurup bişeyleri paylasalım...

TÜM OPELCİLERİ BEKLERİM...

Arkadaslar tuning 2008 fuarı 03-06 nisan arsında CNR EXPO da sizlerle olacak hepinizi beklerim.

Ben cnr de calısmaktayım isteyen arkadaslara davetiye gönderebilirim yada sorun olmadan içeriye girmenizi saglarım. gercekten güzel olacagını sanıyorum ve tüm arakdasları bekliyorum.. zaten giriş için cok büyük bir ücret talep edilmeyecek diye umuyorum. burdan arkadaslıklar kurup bişeyleri paylasalım...

TÜM OPELCİLERİ BEKLERİM...

selam bende fuara gelecegim davetiye rica etsem nasıl gonderebilirsin?

Merhaba dostum varsa bende bir davetiye rica edebilirmiyim.

En kaçırılmıyacak fuar.Motorsiklet fuarı çok sönüktü Tuning fuarı renkli geçer umarım...

arkadaslar cok kısa bir zaman kaldı isterseniz kargo yaparım adereslerinize. sizin için sorun olmazsa adresleriniz yazın göndermeye calısayım onuda yapamassak ben sizi kapılardan almaya calısırım.

esse grup tan ben bilet indirmiştim sanırım onunla girebiliyomuşuz aslı varmı acaba...

Online bilet olmalı. Link verenlere şimdiden teşekkürler.

03 - 06 Nisan ha, gitmeliyim, 3 - 5 kişi daha ayartıp.

Neler olur bu fuarda?

ya geçen biyerde bilet buldum daha doğrusu dawetiye adam parayla satıyo ücretsiz dawetiyeleri eğer dawetiye gönderebilirsen yada kapıdan alabilirsen çok makbule geçer

Bu sene güzel olacak diyorlar.Çok renkli geçecekmiş:)

Merhabalar bende gelmek isterim davetiye mümkün mü acaba?

Geri