Tüm üyeler Dikkatine !!!!!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NighTFLighT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ARKADAŞLAR 2 FARKLI DURUMU 1 BAŞLIK ALTINDA SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ...

1.KONU ,........................................ TATLI BİR SÜRTÜŞME SONUCU ARKADAŞIMIZ,KANKAMIZ DRAGON ( YAVUZ ) SİTEYE GİRMEME KARARI ALDI.....BUNA ŞİDDETLE KARŞIYIM VE YAVUZA SİTEYE DÖNÜŞ ÇAĞRISININ KATILIMCI TÜM ÜYELERCE YAPILMASINI RİCA EDİYORUM..

YAVUZ LÜTFEN SENI ÇOK SEVİYORUZ..SENSİZ OLMAZZZZ !!

2.KONU İSE YİNE ARKADAŞIMIZ DRAGON ( YAVUZ ) BİR KAZA YAPTI... PUG UĞURSUZLUĞU...:mad:

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ........CANINA BİŞİ OLMADIĞINA SEVİNDİM ...

şu 106 ilemi yaptı yoksa tüh yaa ama yavuz abide bişey yokmuş sağlık olsun olan pug a olsun;)

öncelikle yavuz geçmiş olsun seni siteye bekliyoruz

ARKADAŞLAR 2 FARKLI DURUMU 1 BAŞLIK ALTINDA SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ...

1.KONU ,................................ TATLI BİR SÜRTÜŞME SONUCU ARKADAŞIMIZ,KANKAMIZ DRAGON ( YAVUZ ) SİTEYE GİRMEME KARARI ALDI.....BUNA ŞİDDETLE KARŞIYIM VE YAVUZA SİTEYE DÖNÜŞ ÇAĞRISININ KATILIMCI TÜM ÜYELERCE YAPILMASINI RİCA EDİYORUM..

YAVUZ LÜTFEN SENI ÇOK SEVİYORUZ..SENSİZ OLMAZZZZ !!

2.KONU İSE YİNE ARKADAŞIMIZ DRAGON ( YAVUZ ) BİR KAZA YAPTI... PUG UĞURSUZLUĞU...:mad:

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ........CANINA BİŞİ OLMADIĞINA SEVİNDİM ...

istek ve dileklerine aynen katılıyorum :good:
dragon sitenin demir başlarından biri olmazsa olmaz :good:

YAVUZ BURAYAAAAA YAVUZ BURAYA :pon: :pon: :pon: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Ayıp oluyo dünür bozuşuruz. atarız beşiği kertlik bozulur ona göre.

:cool:

YAVUZ BURAYAAAAA YAVUZ BURAYA :pon: :pon: :pon: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Ayıp oluyo dünür bozuşuruz. atarız beşiği kertlik bozulur ona göre.

:cool:

ve bunun üstüne hala diretiyosan abi ben bişiy demiyom ahanda sustum:rolleyes:

Abi büyük geçmiş olsun...Seni tekrar aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız...

yavuz abiye oncelıkle gecmıs olsun...sıtede guzel dostluklar arkadaslıklar var ve ınsanlar bırbırlerıyle ne kadar fazla ıletısım halınde olursa ufak atısmalar surtusmeler o kadar sık olabılıyor ben bazen 8-9 yıllık arkadaslarımla bıle bu tur seylerı yasayabılıorum her ne kadar yavuz abıyle-diger uyeler arasındakı olayı bılmesemde sızın gıbı olgun sıtemızde ornek olan ınsanların aramızda bulunması bıze her sekılde yol gostermeye devam etmesını ve bu sorunun en kısa zamanda cozulmesını temennı edıorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri