Tüm Türkiye Bu ilaci Bulmamiz gerekiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üç eczaneye sordum ve uzun süredir ellerinde olmadığını söylediler,aramaya devam ediyorum.
Ayrıca bu ilacı bulamayan 4-5 hastaya doktorlar trental 400 isimli ilacı vermişler,tam eşdeğer değil ama etkisi yakın..

Depoya sordurttum, yok yanıtı geldi, eczanede kalanlar son çareler.

Degerlı arkadaslar en son vakvak95 nıcklı osman abımız konyadan buldu
bu tamamı ıle yeter.
Bızler yeterı kadar yapacagımızı yaptık.
Yetrlı ılac su an saglandı ve kargodalar.
Umuyorum ılac yakın zaman ıcınde tekrar uretıme gırecektır

lutfen kımse gonul koymasın ıs geregıde uzun uzun yazamıyorum
lutfen kabul edın hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum

tum bu ıste yardımı gecen gecmeyen hepınızden allah razı olsun

lutfen daha arastırmayın yapabılecegımız herseyı yaptık ılacıda bulduk
bundan sonra bu ılacı kullanacak ınsan gereklı onlemı umuyorum alır.

Arkadaslar sadece bır hasta ıcın kac kısı seferber oluyor gordugumuz uzere bu ılac ona bulundu sanslı
umuyorum dıger hastalarda aynı sekılde yardımlarını alıyorlardır.

Saglıklı gunler dıleklerımle
hepınızden tekrar allah razı olsun

fort olmayan sefal isterseniz 1 adet buldum. farkı 25mg olması. isterseniz göndereyim.

seviyorum bu forumu.

hatayda 25 mg olandan fazla miktarda bulabildim ama gerek kalmamış şimdi. bundan 3 tane alabilirmiş hasta, o zaman 75 mg yerine kullanabilir dedi eczacı. bu saatten sonra ihtiyacı olan olursa gönderirim buradan.

Okan hastana acil şifalar dilerim, yardımcı olan/olmaya çalışan bütün arkadaşlara teşekkürler.

kuzenimin eşine sordurdum ilaç müessili olarak çalışıyor... oda buldu ama gerek kalmamış...

çok acil bir durum ise bende buldurmaya çalışayım ecza deposu olan arkadaşım var erzincanda ....

seviyorum bu forumu :good: süpersiniz arkadaşlar :good:

ilaç, kan ihtiyacı gibi durumlarda ekstra bir hassasiyet sergilemek gerek. Allah acil şifalar versin ne zaman kimin başına geleceği belli olmayan işler bunlar.

Geri