Tüm otomatikler böyle mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MAVİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MAVİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar

2001 1.6 otomatik astram var. Şehiriçi trafikte rolantide giderken
ekranda km de ne kadar yaktığını gösteriyor. Ancak yakıt 2.0 gösterirken gaza çok hafif dokunmam ile yakıt 18.0 yada 16.0 gösteriyor. Devir saatine bakıyorum normal acaba tüm otomatikler böylemi yoksa benim arabada bir sorunmu var. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

normal normal hatta bende 34 filen fırlıyo bazen kalkışlarda ama araç devrini bulduğu zaman 7-8 lere düşüyor :)

anlık yakıt tüketimi kafa karıştırır gözün hep orda olur bence hiç kullanma dalarsın gözün kayar filan bişey olur filan sen yakıtla kaç km gidebilirsin ona bak bence

normal normal

normal kalkışlarda golf fsi 65ltleri buluo walla.anlık tüketim onlar her zmn o kadar yakmaz...

bizimki manuel bizde de aynı hatta şehir içinde fazla dolaşınca ortalama yakıt tüketimi 10 bile geçiyo :D :D:D:D:D

Bu normal.Ayarini degistirde gözün takilip durmasin.Sonra dikkatin dagilir.

lnd' Alıntı:
anlık yakıt tüketimi kafa karıştırır gözün hep orda olur bence hiç kullanma dalarsın gözün kayar filan bişey olur filan sen yakıtla kaç km gidebilirsin ona bak bence
:good:

yol bilgisayarı bir alet için en gereksiz şey bence bak insanın sinirlerini nasıl bozuyor kardeş...

otomatık boyle ancak yakıtı daha az yaktırabılırsın otomatıkte. bırde bu yol bılgısayarı cok buyuk takıntı yaw ınsanın gözu dalıyor

Geri