Tüm markaların 0 araçları boyalı çıkıyor...

hilmi0707

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Google'a sıfır boyalı ... yazın (üç nokta olan yere herhangi bir marka) Karşınıza yüzlerce sonuç çıkıyor. Herkes 0 araçlarının ya komple ya da kısmi olarak boyalı çıktığından şikayetçi. Bu insanlarda şeref haysiyet kalmamış. Millet binbir emekle üçbeş kuruş biriktirip borç harç bir araba alıyor. O da boyalı çıkıyor. Şimdi içime bir kurt düştü. Daha 1 ay önce aldığım 0 opel de boyalı mı acaba? Opel bu konuda başı çekiyor nerdeyse. Korkumdan sanayiye gidemiyorum. Görmeyen göz katlanır misali. Aldığım yere çok güveniyorum. Ama onların da haberi olmayabilir.
Toplu halde tepki vermemiz lazım. Burada insanların hayatı kararmış bu dert yüzünden.
Allah belalarını versin...
:mad:

ben şunu bilir şunu söylerm sıfır araç alacak olsam alırım elinde cihazı olan bir boya ustasını öyle atarım imzayı.yoksa her türlü giydirirler.

biz yapmadık işte sonradan çalıştı kafa. inşallah bir sorun yoktur.

Neden paranoya yapıyorsunuz böyle anlamıyorum.. Boyalı çıkar mı diye düşünüp neden duruyorsunuz gözünüze takılan bir durum yoksa? Bırakın götürmeyin hiçbir yere,boyalıysa artık almışsınızdır yapacak birşey yoktur,boyasızsa zaten endişeye gerek yok...

Kesinlikle haklısınız , sıfır araba alırken dahii boya okuma cihazıyla gitmek lazım , insanlar o kadar para veriyor kepazelikten başka birşey değil ...

Aracımı alalı tam 1 ay oldu. Aldıktan 15 gün sonra servise uğradım. Direksiyonun oradan bir tıkırtı&cızıltı gibi birşey geliyordu. Neyse usta kapının üstündeki çıtayı söktü halletti.

Ama tam aracı teslim alırken birşey dikkatimi çekti. 3-4 tane servis elamanı birikmiş arabamın önüne bakıyorlardı. Aha dedim. Arabaya birşey yaptılar. Neyse beni görünce çil yavrusu gibi dağıldılar. Arabam öndeki bir araca çok yakındı. Arabayı servisten çıkarırken de gözlerini benden kaçıra kaçıra arabamın önüne bakıyorlardı. Huylandım. Eve gelince kontrol ettim birşey göremedim. Ta ki bugüne kadar.
Maalesef ön plakanın altındaki ızgara yerinden çıkmış içeri gömülmüştü. Yerine oturtmaya çalıştım ama tam olmadı.
Şİmdi bu zibidiler adam gibi araba sürmüyorlar g....t kadar servis binanın içerisinde Mutlaka arbamı öndeki araca değdirdiler.
Neyse şuan başka memleketteyim. Gidince ilk işim onlarla hesaplaşmak. Firma adını şimdilik vermiyorum. İnşallah ilgilenirler...

Hocam ben alırken ellerinde yoktu istediğim model gelecek dediler. Kapora aldılar siapriş formu doldurdular.(motor şasi numarası yazan). Tırdan iner inmez beni arayın dedim. Arabam daha üzerindeki mumla duruyordu. Beyaz araba neredeyse siyahtı. Motor şasi numaralarını kontrol ettim öyle işlemleri başlattım.

Geri