Tüm easytronic'liler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ejder80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ejder80

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,tüm easytronic vitesliler ve herkese tabi.aracımı (2008 astra njoy sp)satmak zorundayım ama şöyle bi durumla karşılaşıyorum.etronicler yılda bir mutlaka arıza verirmiş,vites kutusunun altında beyin varmış çabuk bozuluyormuş ve benzeri şeylerle karşılaşıyorum.bu konuda arızadır,iyidir,kötüdür bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.teşekkür ederim.herkese saygılar ve kazasız günler dilerim...:D

2 sene bitti daha hiçbirşey olmadı çok şükür kim söylüyor arkadaşım bunları senede bir arıza çıkarır diye biz söylenenlere baksaydık opelin yakınından geçmememiz lazımdı !

Genelde o problem yolda giderken vites koluyla joystick gibi oynayanlarda daha çok karşılaşılıyo zannedersem

ilk çıkan easytronic lerde şahsen ben çok gördüm bu tarz şikayetler. ama son 1-1.5 yıldır hiç duymadım. neden, niçin arıza verir bilemiyorum tabi

opel astra easytronic vıteslerde gaz yememe sorununu ortadan kaldırıslar onceden araba gec gaz yıyodu sımdı yenı bır yazılımla bu sorunu ortadan kaldırmıslar gecen gun arabayı opel servısıne goturdum bu gaz yememe sorunundan bahsettım ve arabaya yenı yazılım yukledıler gaz yememe sorunu ortadan kalktı sımdı yokuslarda veya normal yollarda gazı gec yemıyo

Geri