Tüm Corsa D Kullanıcılarının Dikkatine!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmet28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmet28

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar corsa D de kronikleşen bozuk yolda sağ ön kapıdan gelen tıkırtılara kesin çözüm yağla falan gerek yok kapının kilidini kaportaya bağlayan kare şeklindeki o parçanın size bakan kösesine 4 veya 5 tur elektirik bandı döndürürseniz ses falan kalmıyor 100 de yüz etkiyi görünce tüm kapılara uyguladım kötü de gözükmüyor bu uygulamadan sonra sizi rahatsız edecek tek ses kolçak sesi olacak onun çözümüde yok gibi

Ahmet Bey bahsettiğiniz şeyi ben 4 sene önceden biliyorum. Ayrıca o bant zamanla yıpranıp soyuluyor yani gene kalıcı çözüm değil. Ayrıca WD-40 ile 1-5 sene kadar gidiyor neredeyse. Hatta yetkili servis o kısma bant değilde kablo dışı plastik türü(elektrik-bobinaj işlerinde makaron denir) şey takarak sesi kesiyorlar. Sizde bant yerine oraya uygun kalınlıkta bir kablonun dışını sıyırıp boyuna kesik atarak oraya takabilirsiniz(3X1 beyaz elektrik kablo dışı güzel olur) İlginiz için ve haberi olmayan arkadaşları uyardığınız için teşekkür ederiz.

Bahsettiginiz kare seklindeki kısmın tam olarak neresi olduğunu anlayamadım.. Mumkunse bahsettiginiz kısmın resmini cekerseniz mmnun olurum..

ben fazladan diger köşelerede yaptım ama işaretlediğim yeri yapman yeterli bu da resim

şimdi bende hiç ses yapmıyor dicem nazar değecek yarın ses yapmaya başlayacak kesin:)

Bende şuan ses yok ama yararlı bilgi teşekkürler.

Adamlar avrupa standartlarına uygun yollar için araç üretiyorlar araçlar Türkiye'ye gelince delik-deşik, inik-şişik, yamuk-yumuk, taşlı-tozlu yolları görünce biz Türk tüketicileri de Alman mühendisin aklına gelmeyen böyle çözümler buluyoruz. Alman mühendis ne yapsın Alman devletinin iyi çalışması yüzünden bilgisini yeterince kullanamıyor. Yazık yazık ....

Adamlar avrupa standartlarına uygun yollar için araç üretiyorlar araçlar Türkiye'ye gelince delik-deşik, inik-şişik, yamuk-yumuk, taşlı-tozlu yolları görünce biz Türk tüketicileri de Alman mühendisin aklına gelmeyen böyle çözümler buluyoruz. Alman mühendis ne yapsın Alman devletinin iyi çalışması yüzünden bilgisini yeterince kullanamıyor. Yazık yazık ....

:D aynen katılıyorum

Geri