Tühh bee ne şans ama...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan csoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arifba' Alıntı:
zaten Türkiyenin her yerinde cam filmi yasak değilmiydi? yanlışmı biliyorum
yasak degil.belli bir oranda ışık alırsa sanırım serbest.Yasak olsa Orjinal arka camları renkli olanlar var.örnek:Q7 ler:) Arka camları komple siyah ön ve yolcu ile şöfor tarafı camlar normal

içerisi görünen filmler serbest. amaç içerisinin görünmesinin engellenmemesi...
ancak çok açik renk olmal1

Polis taktımmı takıyor arkadaşın arabasının tüm filmli camlarını anahtarla kazıdı git şimdi söktür dedi

flybird' Alıntı:
içerisi görünen filmler serbest. amaç içerisinin görünmesinin engellenmemesi...
ancak çok açik renk olmal1
:kop::cool:

Emniyete sordum...

Film çektirip ruhsata işletsem diye yookk dediler ancak renkli camı işletebilirsin ruhsata yahu anlamadığım olay geçen sefer ki arabamda film vardı camlarda 45.000 km yol yaptım bir sürü kontrolden geçtim karışan olmadı, lakin burda ne olduysa bilmiyorum artık samimi olarak söylüyorum akşam şehir içini kesmiş trafik çiler ve film li arabalara ceza kesip söktürüyorlardı, hayır bunda ne gariplik var anlamadım yaa zaten çektiğmiz filmler açık renkli çokda koyu değil yani renkli cam serbest ama film yasak ne alaka anlayamadım yaa..

Perde felan da sevmiyorum abi kalsın böyle olmadı renkli cam yaparız ne diyim ki...

Sağlık olsun..

Hayırlısı ...

csoft' Alıntı:
Film çektirip ruhsata işletsem diye yookk dediler ancak renkli camı işletebilirsin ruhsata yahu anlamadığım olay geçen sefer ki arabamda film vardı camlarda 45.000 km yol yaptım bir sürü kontrolden geçtim karışan olmadı, lakin burda ne olduysa bilmiyorum artık samimi olarak söylüyorum akşam şehir içini kesmiş trafik çiler ve film li arabalara ceza kesip söktürüyorlardı, hayır bunda ne gariplik var anlamadım yaa zaten çektiğmiz filmler açık renkli çokda koyu değil yani renkli cam serbest ama film yasak ne alaka anlayamadım yaa..

Perde felan da sevmiyorum abi kalsın böyle olmadı renkli cam yaparız ne diyim ki...

Sağlık olsun..

anmayacak bisey yok butce acik verir polislerde ceza keser hepsi buu

Buda bir yaklaşım...

Doğru dedin bütçe ile alakalı sanırım...

Bursa da polisler uygulama başlatmış, filmli camları durdurup ceza kesiyorlar ve söktürürüyorlar.

kemal amca emir vermiş desenize gene:):)

Geri