TTnet Adsl Kota Aşım Sorunu !

:D

Sınırsıza Geçcemde 18 Olsam İşte Malesef... :D

Haklısın 18'den önce sakıncalı sınırsız :D:D
Bizim zamanımızda sınırsız telsim gprs varıdı !, 146 varıdı ! 4 gb ilen yetinmiyor yeni nesil. Derler :D

Haklısın 18'den önce sakıncalı sınırsız :D:D
Bizim zamanımızda sınırsız telsim gprs varıdı !, 146 varıdı ! 4 gb ilen yetinmiyor yeni nesil. Derler :D
Aynen Öyle :D Ders Çalışsam Biraz Geçircekler Sınırsız İşte :D

ben sırf bu yüzden sınırsıza geçdim aynı parayı ödüyordum kotalı halimdede cünkü
1 sene öncesine kadar hic kotayı aşdığımı hatırlamıyordum ama şu 1 senedir doğru düzgün bişey yapmadığım halde kota gecmeye başlamışdım... en sonunda madem her ay 50 tl civarı ödüyorum bakdım sınırsızda 49 tl ücretsiz olarak sınırsaza geciş yapabiliyorsunuz ve gecdim ..şuan indirim geldi 45.250 ödüyorum :D Eğer sizde her ay kotalı halinizle buna yakın fiyat ödüyorsanız sınırsıza geciş yapın en azından övürtürlü yok kotayı gecdim mi yok nekadar gelicek acaba derdiniz olmaz ..

aynı sorun bende de wardı kota 8 gb aşağı gelmiyodu pc ye format çektim modemi değiştirdim kurtuldum şimdide sınırsıza geçtim çok rahatım sürekli bi şey indriyorum :) :) :)

Benimde 2009 a girdiğimizden beri sürekli kota aşımı oluyor ve nedense benımkıde kablolu benden baska kullananda yok.Ayrıca daha önce ne sıklıkta giriyorsam su andada o kadar gırıyorum.Haftaıcı ve haftasonu yogun oldugumdan ya sabah cok kısa süreler yada aksamları ınternete gırebılıyorum ben artık altında art nıyet aramaya basladım.En kısa zamanda sınırsıza gecıcem cunku sınırsız parası verıyorum.Hepsı hızmetı ttnet ten de alsa ben ttnet almayacagım biri yada smile dusunuyorum,hepsının altyapısı ttnet olsada dıger fırmaların avantajlı kampanyaları var.

arkadaşlar bende de aynı sorun var.. total de 7-8 gb geliyor.. Sınırsıza geçmeyi düşünüyorum :@ 2 yıl dan beri kotalı var cok entresan..

ya dsmartın kampanyasına yada biri ye falan geçmeyi düşünüyorum bende..

sınırsıza geçmeseydim biriye geçerdim ttnetten herkes şikayetçi :( :(

Bu Kota Aşım Sorunu Sadece Bende Yok Demekki :(

Geri