TT ADSL Kota Aşım Sorunu !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de hayatta anti-virüs kullanmam, ama ne torjan ne virüs var sistemimde. Düzgün kullanırsanız tertemiz kalır merak etmeyin.

Ayrıca wireless şifresini 30 dakkada kıran program var, teknolojiye güvenmeyin, kendi tedbirinizi alın. wireless kullanıcılarına tavsiyem MAC filtreleme yapsınlar.

adaware girme olasılığı çok yüksek browserın explorer ise beraberinde rootkit trojan virüs ... diye sırayabilir nerden biliyorsun virüs olup olmadığını her gün nice virüsler çıkıyor :):) he bu arada wireless şifresini 30 dk da kim kırıyor yada programın adını söylermisin bizdeki türk hacker olan iskorpitx bile tek başına 30 dk da kıramaz wireeles şifresini :) yani 30 dk lık iş değil çok büyük işlemci hızlarına sahip olmak lazım ayrıca her bi kombinsayonu tek tek denemk lazım mesela bi bilgisayar sayı algoritmasıyla bi bilgisayar harf bir diğeri büyük harf bir diğeri küçük harf bir diğer olan makinada karma olarak çalışacakki wireless şifresini bulmada zman azalsın ama 30 dk lık iş değil emin olmalısın...

Adsl türkiyeye geldiginden beri (3-4 yıl olmuştur heralde..) limitli 29 tl ye olan tarifeden yararlanıyorum.. Geçmişte 500 mb 1 gb geçtigim aylar oluyordu ama farkında olabiliyordum nasıl geçtigimi.. şuan limit 4 gb ve son 4 aydır kotayı aşıyorum ve 6 - 7 gb dayanıyor.. Wirless kullanıyorum ve şifrelisi falanda var..

Benim gibi şikayeti olan varmı? böyle giderse sınırsıza geçicegim.. :(:(:(

aynı durum bendede vardı baktım olmayacak sınırsıza geçtim,indir indirdiğin kadar izle izlediğin kadar:D

Geri