TT ADSL Kota Aşım Sorunu !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Adsl türkiyeye geldiginden beri (3-4 yıl olmuştur heralde..) limitli 29 tl ye olan tarifeden yararlanıyorum.. Geçmişte 500 mb 1 gb geçtigim aylar oluyordu ama farkında olabiliyordum nasıl geçtigimi.. şuan limit 4 gb ve son 4 aydır kotayı aşıyorum ve 6 - 7 gb dayanıyor.. Wirless kullanıyorum ve şifrelisi falanda var..

Benim gibi şikayeti olan varmı? böyle giderse sınırsıza geçicegim.. :(:(:(

benimde aklımdan tam sınırsıza geçmek geçiyordu :D (nası bi cümleyse)

ya ben wireless modem aldım ttnetden 29 lira ödüyorum.. sınırsıza geçersem kaç para ödüycem?

50 tl

Sınırsız 1 mbit 49
2 mbit 69

Sınırsızım Kafam Rahat
Turk.Net ADSL Sınırsız 44TL
ttnet gibi bağlantı yoğunluğu yok hatları sakin kalabalıktan arındım daha hızlı bir bağlantıyla internetn tadını çıkarıyorum

ßenimde Sınırle Ve Geçen Ay Gelen Fatura Sınırlılara Geleßilecek En Yüksek Faturaydı 61.25 o Naktaya Nasıl Çıktı Kota Farkında Değilim:( Kablosuz Olsa Giriyolar Diyicem Ama Kablolu :s Sınırsıza Geçmek İçin ßaßamı Kandırmaya Calısıyorum :D

bende ttnet sınırsız kullanıyorum 49 lira gelio gyaet mumnun ve rahatım :D

wireless şifren hacklenmiş olabilir sık sık değiştir mümkünse mac filitreleme kullan
ve pcnde spy v virüs olmamasına dikkat et

Kota sorunu yaşayan arkadaşlar bende aynı problemden ötürü servis sağlayıcı değiştirdim 9 ay 29 tl ye yani kotalı parasına 1mbt limitsiz kampanyasından faydalandım şiddetle tavsiye ederim.16 aylık bir sözleşme karşılığı 9 ay 29tl ödüyorsunuz

www.internetinitasi.com

smile kullanın 9 ay 26 lira ondan sonra 45 tl

Geri