TRW amortisör ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan survivor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

survivor

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar astra g için trw marka amortisör önerdiler. Ama ben bu markayı hiç duymadım. Bu markayı kullanan ,bilen varmı. Tavsiye edermisiniz?

bildiğim kadarıyla lucas ın kuruluşlarından biri. ben çok gördüm TRW iyi malzemedir endişe etmeyin.

Arkadaşlar astra g için trw marka amortisör önerdiler. Ama ben bu markayı hiç duymadım. Bu markayı kullanan ,bilen varmı. Tavsiye edermisiniz?

Bahsettigin marka Trw-Lucas tir. Bana da onerdiler. Ozellikle gm amortisorlerin en onemli sorunu olan lok-lok sesini bu amortisorun yapmadigi soylendi. Ancak ben henuz degistirmedim. Bununla birlikte, rot baslarini ve kollarini bu marka takdirmistim. Opeller ve digerleri icin yaygin olarak kullanilan bi markadir.
Selamlar..
Seyf

Son düzenleme:
TRW hidrolik sistemler üzerine dünya çapında bir firmadır arkadaşlar
eski işyerimin trw ortaklı bi şubesi vardı hidrolik direksiyon sistemleri üretiyordu başarılı ve büyük bir firma endişe etmeden kullanabilirsiniz derim

Ben uçak freni için TRW'nin bir ürününü bile düşündüm gerisini sen düşün.

trw köklü ve kaliteli ürünler üreten bir firmadır.Kesinlikle şüphe etmeden kullanabilirsin.

TRW iidir ama tavsiyem Koni

Arkadaşlar ilgilendiğiniz için hepinize teşekürler, terddüt ediyordum ama şimdi rahatça trw amortisör kullanabilirim.:)

Geri