Trigeri Değiştirdiler Arabam Düzen Tutmuyo....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sait abi yi bende tanırım çok iyi insandır sayın harun özde sait abiye sizin isminizi versem tanır daha da yardımcı olur değil mi ?

bugün tekrar ustaya götürdüm eksantirik sensörünü ve krank devir sensörünü değiştirdi arıza lambası söndü sente ayarını kontrol etti normal dedi sente bozuk olsaydı araba çalışmazdı ve çekişi kötü olurdu dedi otobana çıktık ustayla beraber 220 bastı araba daha da basacaktı napıyosun usta ben okadar basmıyorum dedim müsade etmedim her neyse 2. viteste olan titreme 2500 devire ulaşıncaya kadar oluyo oda bi soru işaredi bıraktı ama böyle bincez artık başka çare kalmadı... bıktım ustaya para vermekten size tavsiyem iyi bi usta bulun servis felan hikaye.
bu yorumlardan sonra aynı ustaya gitmeniz tuhaf olmuş-buraya usta yazmışım içime sinmedi düzelteyim aynı adama diyeyim,usta diil tahminen-
sentesi bozuk araba gayette çalışıyor, bilmeyen öyle der yok bişey bunda diye
başıma geldiği için biliyorum,aracınız yakında stop edecek vites küçültürken vs.
devir yükseldikçe bişey belli olmaz ama düzensiz çalışan motoru yürütmeye devam etmek mantıklı bişey değil.

Son düzenleme:
Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Bende Triger kayışını bu hafta değiştireceğim. Gitmiş olduğum yetkili servis triger değişmişken su devirdaimini de değiştirelim dedi. ne dersiniz arkadaşlar. yerinde bir harcamamı yoksa tamamıyla fuzuli mi?

Su devirdaimi şimdiyi kadar hiç değişmediyse yerinde bir hareket olur..bende aracımı triger için servise götürmüştüm, bana da dediler devirdaimi, yok dedim kalsın...Sonra ustam tanıdıktı, gel dedi bak sen istemesende şuna bir göz atalım..Devirdaim kayışını birlikte bir çıkardık, ömrünü doldurmaya kilometreler kalmış....Dedim ustama sen bu yüzden ustasın, bende müşteri:))

trigeri mutlaka set olarak değiştirin.. devirdaim pompasının ömrü trigerle aynı ve açılmışkaen ikiside değişmeli..

perşem günü bende 60000 bakımı geldiği için triger kayışı balatalar benzin pompası yağ yağ filitresini değiştirdim maşallah araba saat gibi oldu şu an hiç bir sorun yok.

arkadaşlar usta dediğin sıkıntıyı anlatırken bilmeli ağzından çıkarken yada sesi duyunca 10u 9u bilmem

sente ayarını her usta tutturamaz.

Geri