Trigeri değiştim yakit ikiye katlandi

lpg benzine göre litre olarak %15 civarında daha fazla yakılan bir yakıt.birçok lpg ile ilgili siteden bu bilgiye ulaşıyoruz zaten.
araca lpg uygulandığında ekranda görünen anlık tüketim ve ortalama tüketim değerleri gerçek değerleri göstermiyor.hatta normalde benzinde kullandığınızdan daha da küçük bir değer veriyor.

Triğer setini değiştirdikten sonra, benim motorda da silkeleme başladı. Doğal olarak ilk şüpheli sente ayarı aklıma geliyor ama; usta hayatta olamaz, kesinlikle değildir, bu motorun sentesini her babayiğit yapamaz gibi övüntülerinden sonra, senteye baktıramadım. Aşağı yukarı,1 sene oldu. Aracım hiç zevk vermez oldu, artık canıma tak etti. Başka bir benzin kokusu arızası ile birlikte başka bir ustaya bıraktım aracı ve benzin dolum borusunun değişmesi gerektiğini söyledi hazır eline almışken sente ayarınada bakıver dedim. Vaktim olursa bakarım dedi. Yarın dolum borusu gelecek o zamana kadarda inşallah sentesinede bakılır. Ve dahası bakalım silkeleme düzelicekmi merakla bekliyorum...

Geri