Triger

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gencer20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gencer20

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba bilgim olmadığı için soruyorum; Aracın Triger Seti 106 binde değişmiş tekrar kaç bin km de bir değişir? Araç Opel Astra 2001 GL şuan araç 129700 de

60 bin ekle ;)

ooo ii 166 bine daha çok var :D

Eğer dört yıllık zamanı doldurmana karşın 60 bin olmadı ise dört yıllık zaman sonrasında değişim şart ;) aklında olsun.

bilgi için teşekkürler.

elinde kesin kayıt yok ise değiştir şansa bırakma önemli bende 120000 km de değişmiş olmasına rağmen elimde bi kayıt olmadığı için değiştirdem nadir abinin dedediği gibi yılda önemli 4 yılı doldurmuşsa orjinalle (gm) değiştir. usta olarak opel garajı tavsiye ederim

bende aldığım kişi kendisi not tutmuş aldığı günden itibaren hangi bakımları hangi km.de ve ne zaman olduğunu o yüzden içim biraz rahat

bende aldığım kişi kendisi not tutmuş aldığı günden itibaren hangi bakımları hangi km.de ve ne zaman olduğunu o yüzden içim biraz rahat

Sende aynen devam et derim bende öyle yaparım yapılan her işlemin evrakları elimde alan kişinin başı ağrımaz benim kaldım yerden o devam eder ;)

Arabamı ilk aldığım günün sabahı trigeri değiştirmiştim. 35000km yol yapmışım özel servise teker bilyasından dolayı gitmiştim. usta trigeri kontrol edelim dedim iyiki demişim meğer devirdaim su kaçırmaya başlamış eğer 60000km yi bekleseydim kötü şeyler olabilirdi.Yani 1.5 yıl sonra tekrar triger değiştim.

Geri