triger zinciri değişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ftmlkc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ftmlkc

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhabalar öncelikle bugün hareket halindeyken bi anda arabanın motorundan ses gelmeye başladı sanki traktör çalışıyomuş gibi ve yağ lambası yandı, sanayiye çektik hemen zincir dağılmış olabilir dediler 57binde araç siboplar, lifter da olabilir dediler. Doğrusu motordan hiç anlamıyorum yetkili servise mi götürmek en iyisi bilemedim bana fikir verirseniz sevinirim.

Araç kaç model... zincir değişimi çart diye bozulacak bir parça değil zaten 150 000 km de bile taş gibi olanı vardır. ;)

2012 model

araç 2012 model öncesinde hiç sorun yaşamamıştım 2 aydır bende araç bi anda niye böyle olur ki

zincir değişimi ortalama maliyeti nedir biliyomusunuz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yağ pompasından başlayın. Zaten yağ lambasının yanması yağ basıncının düştüğünü gösterir. Takırdama ondan gelir. Motoru çalıştırmadan, düzgün bir servise çekin aracı.
Üretim hatası olmadıkça söylediğiniz km'de zincire birşey olmaz.

Araç kaç model... zincir değişimi çart diye bozulacak bir parça değil zaten 150 000 km de bile taş gibi olanı vardır. ;)

Nadir Üstadim bugün arkadaşımin 2011 kangosunun rutin bakimina gittik servise.Görevli mayis ayında aracın 4.yaşını dolduracagini ve trigerin degismesi gerektiğini söyledi araç daha 40.000de bu durumda ne dersin? Ben biraz işin Ticaret boyutu diye düşündüm çok saçma geldi..

Nadir Üstadim bugün arkadaşımin 2011 kangosunun rutin bakimina gittik servise.Görevli mayis ayında aracın 4.yaşını dolduracagini ve trigerin degismesi gerektiğini söyledi araç daha 40.000de bu durumda ne dersin? Ben biraz işin Ticaret boyutu diye düşündüm çok saçma geldi..

Doğru, 1.5 renolar zincirli değildir.

Ya yeni teknoloji biraz daha hasssas yada yıllardır, sanayi mantığı ile hareket etmişim eski aracimda kayışti ve 70 binde mi ne değişmişti.

Bu işi en güzel ve dürüst yapan sanırım peugeot yetkili servisleri. 2005 model 307'min trigeri daha hiç değişmemis. 76000 kmde araç. sorduğumda 10 yıl ya da 90000kmde değişecek triger.

Geri