• Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
    https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp

TRİGER ZİNCİRİ DEĞİŞİMİ SONRASI YANAN MOTOR IŞIĞI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AStra-H
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AStra-H

Kayıtlı Kullanıcı
31-Hatay
Merhaba, 2011 astra H 1.3 CDTI aracımın triger zinciri+devirdaim pompası+ V kayışı+yağı+yağ filtresi vs. değişimi yapıldı. aracı dün teslim aldım. araçta motor ışığı yanıyor. Değişimi yapan usta "ışık bir süre sonra söner" dedi. Benzer durumu yaşayan var mı? Nedeni ne olabilir? Nasıl çözebilirim?

Ekli dosyalar

• b2b8879d-0086-47d1-ba98-e9a782faffd3.webp
    b2b8879d-0086-47d1-ba98-e9a782faffd3.webp
    188.7 KB · Görüntüleme: 9
Merhaba, 2011 astra H 1.3 CDTI aracımın triger zinciri+devirdaim pompası+ V kayışı+yağı+yağ filtresi vs. değişimi yapıldı. aracı dün teslim aldım. araçta motor ışığı yanıyor. Değişimi yapan usta "ışık bir süre sonra söner" dedi. Benzer durumu yaşayan var mı? Nedeni ne olabilir? Nasıl çözebilirim?
Merhaba arıza kodu varmı? Genelde egzoz emisyonundan yanar o egr vs

Egr den yapabilir belki komple Egr boğaz kelebeği manifold sök temizle en sağlamı yok öyle partikül temizleme yerine götüreyimde temizlenir deme manifold söktür kurumu gör

Merhaba arıza kodu varmı? Genelde egzoz emisyonundan yanar o egr vs
Aynı yere (Ülke çapında bir servis) götürdüm. Bulamadılar. Bugün başka bir yere götüreceğim.

Egr den yapabilir belki komple Egr boğaz kelebeği manifold sök temizle en sağlamı yok öyle partikül temizleme yerine götüreyimde temizlenir deme manifold söktür kurumu gör
bu dediğinizi geçen yıl yaptırdım. temiz o kısım diyebiliyorum

Geri