Triger seti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mbugraa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mbugraa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
TRİGERİM KOPTU :(
2004 Model Vectra marka aracımın trigeri bugün Ankrada şehir içinde seyrederken bir anda stop etti ve ustaya götürdüğümde (çekiciyle çünkü araba
kesinlikle çalışmıyor) trigeri kopmuş dedi, usta en az 1000 tl masraf çıkacağını söyledi, arabamın benden
önceki sahibi 2007 nin 10. ayında 55000 km de değiştirmiş yani tam 3 yıl bile olmamış
şu an 79000 de kesinlikle hatalı takılmış diye düşünüyorum ne yapmam lazım elimde triger değiştiğine dair sadece faturası mevcut ,onunla
bişey elde edebilirmiyim mahkemeye vereyimmi ne kadardır acaba bu takılan parçaların garantisi lütfen yardım teşekkür

Selam,
Triger hangi serviste değişmiş?Yetkilimi?

triger

yetkili servis ewet ama Ankara da değil Erzincan da değişmiş

hiç bir şey çıkacağını sanmam.
ekstra masraf açarsınız kendinize.
boş yere can sıkar.
sebebi de zaten 2 yıl garantilidir herşey yasal zorunluluk olarak ve yetkili servis takarkende söyler değişimi marka model e göre fark etmekle birlikte 60.000 km yada 2 yılda bir olan bir parçadır.
benim araçta km gelmedi henüz ama 2 yıl ağustos ta dolacak. bu yıl bitmeden değişecek yani. yoksa sonuç üzücü olur böyle...
siz de biraz bile bile lades demişsiniz aslında.

kısmet artık yapıcak bişey yok sadece pahalı bir ders almış olduk kulağımıza küpe olsun 2.el araç alınca kesinlikle trigeri değişceksin

meraba benimde 2004 model 23000 km de opel merivam var. Trigeri değişmemiş sizce değişmelimiyim.değiştirirsem masrafım ne kadar olur. yardımlarınızı bekliyorum.

bende bir şey öğrenmek istiyorum 2009 model astra h araçlarda triger var mı ? yoksa zincir mi ?

dizelse zincir benzinliyse kayis diye biliyorum

meraba benimde 2004 model 23000 km de opel merivam var. Trigeri değişmemiş sizce değişmelimiyim.değiştirirsem masrafım ne kadar olur. yardımlarınızı bekliyorum.

kesinlikle değiştirin km sine aldanmayın zaten 60000 yada 4 yılda bir değişmesi gereken bir parçaki benimki 2.5 yılda koptu masrafı özel yerlerde servise gerek yok iyi bir usta her zaman servisten iyidir 250 tl ye hallediyorlar.

astra lar için servis 2 yıl olduğunu söyledi.. 4 yıl çok uzun bir süre...

Geri