Triger Seti Mi ?

nanotechmilas

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Yine Ben
şu bnm sorunu bir türlü çezülmeyen arızam

şilk önce sorunumu yazayım ?
aracımı 4 ay kadar önce aldım 99 g kasa Astra otomatik
araçta sanzımanında arıza varmış giderken bazen çokkkkk bağırıp şanzıman uyarıı verip duruyrdu hemen yolladım otomatik şanzımana çok met edilen aydoğmuş şanzımana yolladım 2000 tl ödededim

neyse efendim şanzıman geldi sürekli vurduyordu falan tekıldıktan sonra 500 km kadar sonra kendisi düzedi ama vites geçişleri çok iiydi sakin ve hissedilmeyecek gibi...
efendim aracımda bir bağırma özellikle 3000 devire yaklaşırken çekişte normalden düşük yakıt yüksek ve titrşimli
DEĞİŞMESİ GEREKE MOTORLA İLGİLİ NE VARSA DEĞİŞTİ
ustalarımdan bazıları triger seti diyor bazılarda şanzıman
peki triger seti diyen ustalarımdanda bazıla teriger yanlış ayarlanmış olsa bağırmaz diyor ya valla dostla bu araba beni maddiyatı geçtim manavi olarak bitirdi yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Triger olsa, sente kaçık demek istemişler. Sente kaçsa avans vurur, ve araçta vuruntu, tekleme vs. olur. Ama siz diyorsunuz ki motor saat gibi ama yürümüyor. O zaman şanzumana bakmak gerekiyor.

Şanzımanın kendine has bir vuv sesi var elektrik motoru gibi onu duyabiliyorum alttan ve 5 e yakın yerde baktılar şaznıman 10 numara diyorlar hoş öyle nasıl baktılasa alıyorlar tecrübeye 2 gaza basıyorlar bişi yok bide gel benle kullan bu aracı arkadaş valla kafam karışık ama bu bağırma şanzımandan öncede vardı yaa ben hep şanzıman arıza veriyor diye direk şanzımanıda yolladım aacaba şanzıman değilmiydi bizmi yanıldık sentenin kaçık olması bağğırma yaparmı

şanzıman beynine baktılar mı

Trigeri Kendi ustamla açtık 2 diş kayıktı baya değişti araba düzelttikten sonra ama hala çekişin yeterli ıkmadığına inanıyorum araç eskiye nazaran Yüzde 60 -70 daha sessiz ve seri ama hala aracı sanki arkadan biri çekiyor gibi hızlanmada ve ivmelenmede zayıf sanırım şanzımanın beynide olabilir ama şanzımanda yeni yapıldığı için kafam karmakarışık

sanırım milastasınız aracınızı opelden anlayan ustalaramı gösterdiniz yoksa normal her aracı tamir etmeye çalışan bir ustayamı? aracınızı bence işinin ehli bir opel ustasına gösterin en azından teknik donanımı bilgisi ve tecrübesi olan bir kişi sorununuzu anlayıp çözecektir..çünkü nerdeyse çoğu opel kullanıcısı ne yazıkki bu konuda şanssız ve bilinçsiz ellerin esiri olmakta.. özellikle b kasa vectra ve g kasa astralar sırf bilinçsiz ustalar tarafından telef edilmiş durumda.

Bizim Buralarda gerçekten opleden anlayan ustalar yok bodrumda var çok iligli olmadıklarını gördüm gitmiyorum artık muğlada var ama uzak muğlaya gideceğime izmire gitmem daha ii

Bizim Buralarda gerçekten opleden anlayan ustalar yok bodrumda var çok iligli olmadıklarını gördüm gitmiyorum artık muğlada var ama uzak muğlaya gideceğime izmire gitmem daha ii
fethıyeye gel.memnunum opel özel srvisten.

geleyim diyecem ama 3 saat izmir daha yakın ilgine çok teşekkürler ama irtibatı kopartmayalım

Geri