triger koptu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 354270
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

354270

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar bugün yolda giderken araba stop etti ve takır tukur sesler geldi zaten yavaş gidiyordum hemen kenara çektim kontağı çevirdim ama çalışmadı tamirci çağırdım baktı triger kopmuş dedi araba stop etmeden önce arabada bir yavaşlık vardı ama arabada 2-3 valiz felan vardı belki onun ağırlığıdır dedim ama meğer trigermiş tamirci 1000 ytl civarı masraf var dedi ama forumda diğer konulara baktığımda triger değişimi için en fazla 400 ytl civarı fiyat gördüm tamirciyle daha ayrıntılı bir şekilde konuşmadım sizce triger başka parçalara da mı zarar verdi? beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim iyi akşamlar

kayış koptuktan sonra marşa bastıysanız,büyük ihtimalle subablar eğilmiştir ve motor açılacaktır;dolayısıyla masraf motorun durumuna göre değişmekle birlikte ortalama ustanın dediği kadar vardır bence, nerdeyse yarım motor yapılacak...

geçmiş olsun. sadece kayıs değiştirmekle iş bitmez. 16 tane sıbop değişecek sılındır kapagı sökulecek contalar değişecek yagıydı suyudu antıfırızıydı rektefıyecısıydı ustasıyda derken 800 1000 ytl cıvarı cok rahat gider

geçmiş olsun..

Geçmiş olsun keşke durduktan sonra tekrar marşa basmasaydın

çok geçmiş olsun arkadaşım ...

arkadaşlar dikkat edelim bu triger şakaya gelmez km si gelmeden önce lütfen değiştirelim vede lütfen orjinal triger setlerini kullanalım yan sanayi muadili gibi setler ucuz olabilir ama km si dolmadan kopma yada bozulmalar meydana geliyor hani bir söz vardır ya ucuz mal alıcak kadar zengin değilim diye, lütfen arkadaşlar parça konusunda hele hele motor ve mekanik için orjinal parçadan maliyet açısından kaçmayalım...
sonuçta can taşıyoruz...

Sevgiler...

Arkadaşlar açıklama yapmışlar zaten ama bende yazayım. Benim Flash vardı onunki de kopmuştu. Normal triger setini değiştirirken 400 yeni liraya falan halledersin fakat burada sibop başlarında eğilme oluyor. Arkadaşlar tekrar marşa basmasaydın demiş fakat için rahat olsun tekrar bassanda basmasanda hasar oluşuyor. Şimdi sen normal set alacaksın, sübap başları alacaksın, conta vs. var, birde silindir kapağın taşlanacak. Buda herhalde 1000 falan tutar lakin içine sinmezse birkaç sağlam yerden daha fiyat alırsın bilmiyorum belki parçaları da sorarak kendin alırsan biraz daha ucuza gelebilir. Çok geçmiş olsun. Ne demiş hoca damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.

Geçmiş olsun

gecmiş olsun kardeş

Geri