mrb arkadaşlar.sizden bir konuda fikir ve önerilerinizi bekliyorum.konu şu; geçen yaz 2000 model vectra b2 1,6 16v gl vectra aldım araç temizdi birazda fazla verdim..neyse asıl konuya gelelim.bunu vanda aldım ve mersine gittim.orda ikamet ediyorum.oraya gittikten sonra bir takım arızalar çıktı havasından mı artık bilmiyorum.ateşleme bobini vs.. Her ustaya gittiğmdede bana trigerin önceki sahibi tarafından değiştirilip değiştirilmediğini sordu.eski sahibi van depreminde rahmetli olduğu için öğrenemedim bir türlü.usta eğer kısa bir zamanda değişmediyse değişmesi gerekiyor çünkü hafif bir uğultu var dedi.neyse kısacası ben şuan vandayım işten dolayı.araç mersinde.10 güne kadar gidip aracı getirmeyi düşünüyorum.sizce gittiğimde triger setini değişeyim mi ? Değişmesem yolda sıkıntı yaratır mı? Değişirsem ortalama ne kadar massraf çıkar? Çünkü orda lpg ruhsata işletme muayene felan 500 tl masraf bekliyor beni.bu ayki maaş trigerde çıkarsa araca feda olacak gibi.. Acil fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Hepinizden Allah razı olsun şimdiden