4 Ağu 2010 #61 eskikasa Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Eki 2006 Mesajlar 7,014 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 Qabus' Alıntı: Abi aynı durum başıma geldi araba serviste yarın akşam çıkacak sibopları eynmişim Genişletmek için tıkla ... senin v kayış kopmamış mıydı??
Qabus' Alıntı: Abi aynı durum başıma geldi araba serviste yarın akşam çıkacak sibopları eynmişim Genişletmek için tıkla ... senin v kayış kopmamış mıydı??
5 Ağu 2010 #62 Qabus Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Ara 2009 Mesajlar 1,521 Tepkime puanı 0 Puanları 0 eskikasa' Alıntı: senin v kayış kopmamış mıydı?? Genişletmek için tıkla ... eet benim v kayış koptuda tirigerin araya küçücük 2 parça girmiş onun yüzünden eğridi herhalde evin önünde ustayla beraber söktük bende vardım yanında
eskikasa' Alıntı: senin v kayış kopmamış mıydı?? Genişletmek için tıkla ... eet benim v kayış koptuda tirigerin araya küçücük 2 parça girmiş onun yüzünden eğridi herhalde evin önünde ustayla beraber söktük bende vardım yanında