triger kayışı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
erdali' Alıntı:
82.000 km de aldığım opel arabanın sahibi triger kayışı değiştirdim.dedi inandık.orjinal hiç dokunmamış maşallah.koptu bana masraf açtı 950 ytl ye 350 ye değişcekken.. üst sipopları ellemiş yaptırdık.şimdilik düzeldi.canım sıkılıyor arabadan eski verimi alabilrmiyim.bilmem aman dikkat triger kayışı ihmale gelmiyor..

Bu ne şerefsizlik ya..Değiştirmedim desen ne olur adi adam. (afedersiniz arkadaşlar)

aha küfür yazmış bu konu kilitlenir

Konuyla biraz alakasız olucak ama aracım 1.7 dti 48000kmde Triger değiştirmem gerekli mi?Ya da kaç kmde değişir bu triger?

hiç affetmıyor ya manyak bukuyo bu hafta 2 tane vectra b kopardıda 15 tane bukmus bırısıde 14 tane sıbob bukmus:D dogan slx olsa yarı yarıya bukmeme sansı var.

Aracı alırken sormadık. 2 yıldırda kullanıyoruz. Trigerin değişmesi gerekip gerekmediğini nasıl anlarız. Bilen varsa yazarsa iyi olur.

selam arkadaşlar. 2. el araba aldıysanız hemen periyodik bakımlarını yaptırmak en iyisi. opellerde 60.000 geçtiyse aldığınız araba ne olur ne olmaz hemen değiştirin bence

herkes 60000 diyor yada 4 sene dikkat edin sonra sı baya masraflı oluyor

ben aldığımda 43000 deydi 58000 de ses yapmaya başladı deiştim süper oldu..normalde 60000 opellerde..ama illa da tam olmasın..sorun çıkarıosa bakktırın mutlaka..

alpago' Alıntı:
Aracı alırken sormadık. 2 yıldırda kullanıyoruz. Trigerin değişmesi gerekip gerekmediğini nasıl anlarız. Bilen varsa yazarsa iyi olur.
ben de aldığımda değişip değişmediğini bilmiyodum. Bir iki soruşturdum. Dediler görüntüsünden bişi anlaşılmaz ama ses yapıyosa değişmesi lazım. hafif ses yapıyodu hiç risk etmedim değiştirdim. 60.000 ya da 4 yıl deniyor periyoduna da..

Geri