triger kayışı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erdali

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
82.000 km de aldığım opel arabanın sahibi triger kayışı değiştirdim.dedi inandık.orjinal hiç dokunmamış maşallah.koptu bana masraf açtı 950 ytl ye 350 ye değişcekken.. üst sipopları ellemiş yaptırdık.şimdilik düzeldi.canım sıkılıyor arabadan eski verimi alabilrmiyim.bilmem aman dikkat triger kayışı ihmale gelmiyor..

sadece sibopla yırttıysanız iyi. arabadan eski verimi alırsınız, merak etmeyin.

geçmiş olsun

erdali' Alıntı:
82.000 km de aldığım opel arabanın sahibi triger kayışı değiştirdim.dedi inandık.orjinal hiç dokunmamış maşallah.koptu bana masraf açtı 950 ytl ye 350 ye değişcekken.. üst sipopları ellemiş yaptırdık.şimdilik düzeldi.canım sıkılıyor arabadan eski verimi alabilrmiyim.bilmem aman dikkat triger kayışı ihmale gelmiyor..

eski verim alınabilir şükür ki siboplarmış problem kazasız belasız binin inşallah...

erdali' Alıntı:

:eek: büyük geçmiş olsun arkadaşım. Walla bende arabayı alınca ilk yaptığım triger kayışını değiştirmek oldu bir ikide ufak tefek değişme700 ytl buldu ama en azından içim rahat..
Keşke sizde araç sahibine inanmayıp değiştirseydiniz neyse bunla gemiş olsun diyelim...

erdali' Alıntı:

Geçmiş olsun arkadaşım keşke araç sahibine inanmayıp değiştirseydiniz:( Ben aracı aldığım gün triger kayışını hemen değiştirdim bi kaçta parçası falan 700 ytl buldu ama en azından içim rahat..
Eski verime gelince burda gerçekten arabanın dilinden anlayan çok arkadaşlar var eminim size bu konuda yardımcı olurlar..
Sağlıcakla kal...

Bende aldığımdan beri hiç bakmadım ama araba 135 binde şu anda tiregerin değiştiğinden emin değilim sanırım değişmedi kaç binden sonra değişiyor arkadaşalar birde sevis değişip değişmediğini bakıtpa anlaya bilirmi son olarakta bunu değiştirmek bana kaça patlar beni bilğilendirirseniz sevinirim....

fb1907' Alıntı:
Bende aldığımdan beri hiç bakmadım ama araba 135 binde şu anda tiregerin değiştiğinden emin değilim sanırım değişmedi kaç binden sonra değişiyor arkadaşalar birde sevis değişip değişmediğini bakıtpa anlaya bilirmi son olarakta bunu değiştirmek bana kaça patlar beni bilğilendirirseniz sevinirim....

gündem

walla bende daha değiştircem bu gidişle bnmki de gitcek

bu arada kendini üye arşivinde tanıtman gerekiyor

geçmiş olsun ama bundan sonra aldığın arabayı iyi bir şekilde baktırırsan daha iyi olur
:good:

Geri