Triger Kayışı

SoundCarMan

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımızın triger kayışının değiştiğini nasıl anlarız trigerin değişme kmsi üzerinden 10bin km geçti değişmeseydi bu süre zarfında koparmıydı

tehlikeli sularda yüzme :D

bencede sadece kayışla kalmassın araçta ne varsa pofff :)
en güzeli kayışı hemen sipariş et aracınıda kullanma yinede sen bilirsin
heleki zincirli değilse kayış sakın kullanma derim

10.000 km az bi yol değil, bence de bir an önce değiştirmeniz iyi olacaktır, sonuçları sadece kayış kopmasından çok daha fazla olacaktır...

1.4 TDCI için Kayış Ne Kadardır acaba Bizim aldığımızda araba 98bindeydi önceki sahibi değiştirmi acaba.

arkadaşım benim araç 1.3 cdti sordum geçenlerde zincirli olmasındanmı bilmiyorum ama 350 tl dediler bence fiyat fazla değişmez ortalama budur

araç nedir o çok önemli diğer konuya gelince opelin zincirli modellerinin geneli 150 binde değişiyor eğer 100bin ise sizin aracı aldığınız kişi değiştirmemiştir bence :(

Büyük cesaret vallahi.........Aracının motorunu riske atıyorsunuz....

bundan once 10 bin km once ise daha var bildigim kadariyla..
triger 60 bin kmde ve 4 yilda bir degistirilir. hangisi once olursa ona göre..

Arkadaşım illaki bir yerlere yazılmış olması gerekir trigerin değişim km'si. Önemli mevzuu çünkü. Eğer zincirli triger değilse 60.000 km en uygunudur. Geçirmek risklidir. Hayırlısı olsun bakalım.:)

1.4 tdci derken sanırım ford marka bir arabadan bahsediyorsunuz. Kesin bilgim olmamsına rağmen fordalrda triger kayışının 90bin km kullanıldığını duymuştum. Ama garantiye yatmakta fayda var. 250 tl için 3000 tlden olmayın. Triggerin değiştiğini de iki yolla anlayabilirsin. Brincisi bakım faturası yada servis kaydına bakarak, ikişncisi de işten anlayan bir usataya triggeri götererek

Geri