o zaman kaptır gitsin düüşünme 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkürler eren içimi rahatlattın...zaten eskişehir bursa arası gitcez yapcağımız km en fazla 300...o zaman kaptır gitsin düüşünme![]()
tmm semih işte o yuzden dedim ya güvendiğin bi usta olsun diyeabi burda özel ford servisine götürdüm onlarda yolacak yer arıyor bana dedikleri açıp bakarız ama sonra iyi durumdaysada değiştirmek zorundayız diye.
abi zincirliyide bırak kopmayan trigerler geliyormuş en güzeli eyvallah abi yardımların için dediklerini uygulucam burdaki ustalar biraz para göz ondan tanıdıkta yok ben kendim bakıyımtmm semih işte o yuzden dedim ya güvendiğin bi usta olsun diye
değiştirmek zorunda fln degilller yani alt tarafı kapagı acıp elle gözle kontrol edecekler yırtık kayma deformasyon vs varmı diye sen o kapagı acabiliyosan eger googledan triger muayenesi yada kontrolu diye arattır soylenenleri uygula kafan rahat etsin.
lanet olsun su trgeri cıkarana zincirliler ne güzelmiş yaa![]()
bak tabi yaa kendi işini kendin gör genç adamsun yauwwwabi zincirliyide bırak kopmayan trigerler geliyormuş en güzeli eyvallah abi yardımların için dediklerini uygulucam burdaki ustalar biraz para göz ondan tanıdıkta yok ben kendim bakıyım
abi zaten ben buna girip bakmıştım
Triger kayışının üretici firmanın belirlediği ölçüde gergin olması gerekiyor. Ayrıca kayışın aşınmamış olmasına da dikkat etmek gerekiyor. Kontrol için öncelikle kapağı çıkarmak gerekiyor. Bunun için motorun iki kez çalıştırılıp stop edilmesi şart. Eksantrik milineyse kesinlikle dokunulmamalı. Kontrol esnasında triger kayışının yanlarında ve sırtında yırtık olup olmadığına bakın. Ayrıca kayışın üstünde yağ olup olmadığını, dişlerde eksilme olup olmadığını mutlaka dikkat edin.
bunların hepsi tamam bende...
dogru valla ben kayışı iyice yarmadan gidip uyuyayım en iyisi hadi eywabi muhabbet kayıştan başka yerlere geldi sen sanki çok yaşlısında abi![]()
haklısın abi aracı aldığım adamı arıcam bugun ona sorcam eğer hatırlamıyorum falan derse bugun gidip değiştircem tırsıyorum abi..beyler gazlamayın birbirinizi
triger şakaya gelmez
hiç belirti de göstermez
koptuğu yerde motor kucakta kalırsın Semih kardeşim.
ne zaman değiştiğini bilmiyorum demişsin, biliyosun bekleme sğresi de var o kayışlarda. lastik malzeme neticede, hani paket lastiğini güneşte bekletince nasıl pıtır pıtır dağılır onu düşün.
3-5 den kaçıcam derken motor yaptırmaya kalkma sonra