Triger hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan matias
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

matias

Bilgi Girilmemiş
Selamlar aracım 142 binde satılıktı ölücü fiyatlardan dolayı vazgeçtim merak ettiğim triger kayışını değiştiriyimmi bu hafta 300 km yol yapcam ve tırsıyorum açıkcası triger üst kapağını açtım baktım sanki 0 takılmış bir görüntü vardı değiştirippi uzun yola çıkıyım yoksa bu halde çıkıyımmı sizce en son ne zaman değiştirildiğini bilmiyorum...

birde bunu söküp durumunun ne halde olduğunu öğrenebilirmiyiz yoksa sökülünce ille setin değişmesimi gerekir

Son düzenleme:
şimdi tekrar trigerin durumuna baktım
-dişliler sapasağlam hiç kopma kaçırma vs yok
-kayış gergin
-kayışın üstünde yırtılma yarılma vs yok

Kayısın uzerındekı yazılar ne alemde silinik mi ?

Yazı falan göremedim zaten üst kapağını yarıya kadar açma şansım oldu vidalıydı pek açamadım diyebilirim ama üstünde yırtılma kopma vs bişiy yoktu ve dişliler sapasağlamdı.

O zaman sıkıntı yok gıbı gorunuyor ama yolda gıderken gaza ani yuklenme vs yapılmassa problem cıkacagını sanmıyorum ..uygun vıtesde yumusak kullanımda gider ama illaki gönul rahatlı dıyorsan servıse bır baktır derım...

hocam tam onu sorcaktım aslında bu sökülüp durumuna baktırma gibi şansımız varmı yoksa söküldüğünde illaki setin komple değişmesimi gerekir

birde kopcağını belli eden hareketleri olurmu mesela performansda düşüş gibi yoksa belli etmeden sadece koptuğunumu görürüz :)

semih anlayamazsın onu performansı son dk ya kadar anı olur ama koptumu gider valla bide anlamaz marsa bazarsan subapları ezersin. sen güvendigin bi ustaya götür değiş derse değiş ihmale gelmez bişey çünkü bi bakmaya anlar onlar

semih anlayamazsın onu performansı son dk ya kadar anı olur ama koptumu gider valla bide anlamaz marsa bazarsan subapları ezersin. sen güvendigin bi ustaya götür değiş derse değiş ihmale gelmez bişey çünkü bi bakmaya anlar onlar
abi burda özel ford servisine götürdüm onlarda yolacak yer arıyor bana dedikleri açıp bakarız ama sonra iyi durumdaysada değiştirmek zorundayız diye.

motor calısırken cok tıtreme yapıyormu yada rolantıde yukselme azalma gibi..

hayır eren öyle bi sorun yok devi motor soğukken normal olarak başta 1500 civarına çıkıyor sonra 1000 sabit titreme falan hiçbir şekilde yok ne direksiyonda ne vitesde ne kaputta açıklayıcı olmuştur sanırım :D

Geri