Triger Değiştirilirken

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hcalik20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
set olarak değiştirmk daha mantıklı 60000 km yapıyorsun
şimdi sen triger kayışını değiştirdin rulmanları değiştirdin gergiyi değiştirmedin varsayalım değiştirmiş olduğun malzemeler 60000 km sorun çıkarmayacak ama gergi belgi 10000 belki 20000 km sonra sorun çıkracak ses yapmaya başlayacak ve sen tekrar söktürüp tekrar işçilik parası verceksin buda zaten bir iki parçanın parası kadar olacak
en güzeli açılınca hepsini birden alıp değiştirmek tek kalemde, birdaha aklına bile gelmez orası

muhakkak set olarak değiştirilmesini öneririm

arkadaşlar bugün benim usta senin aracın triger setini kontrol ettim daha 10.000km yol yapar dedi... buna ne kadar güvenilir aceba ve 200 ytl masrafla yenileriz dedi... sizce normalmi...

arkadaşlar bugün benim usta senin aracın triger setini kontrol ettim daha 10.000km yol yapar dedi... buna ne kadar güvenilir aceba ve 200 ytl masrafla yenileriz dedi... sizce normalmi...

Arkadaşım bu konuyu birçok ustaya sordum. Bir kere hepsinin mutabık oldukları konu trigerin ne kadar dayanacağının gözle anlaşılamayacağı idi. Fabrika 5 yıl yada 60bin km. sınırı koymuş. Genelde 60bini beklemeyin diyorlar. 55bin civarında değiştirmek en güzeli imiş. Geçen forumda bir arkadaş koptuğunu ve 1.000 Lira masraf çıktığını yazmış. Birde kayış kimyasal bir birleşim malum. Hiç kullanamasan dahi bir süre sonra kimyası bozulacak ve sertleşecektir. Uzun lafın kısası en kral usta dahi km. ve yılını söylemeden sadece bakarak elleyerek daha şu kadar gider dememeli. Bu arada ben kendi adıma pimpirikliyimdir, kızma bana ama böyle diyen ustayada bir daha gitmezdim.

Birde ustan sana 200 ytl. gibi bir rakam vermiş. Sanırım sana bir güzellik daha yapacak ve sadece kayışı değiştirecek. Yukarıda ki yorumlarıda okursan herkes set olarak değiştirmen gerektiğini belirtiyor. Yani devirdaim, rulmanlar vs. Set değişimi 400 YTL gibi bir ücrete malolur. Dikkate almalısın.

Geri