Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ücretten ziyade gideceğin yerde sente kilit varmı ona bak el ile yapıyorsa yaptırmaopel astra j 1.6 115hp 2017 model aracımın triger degisim ücreti nedir ve bursada tavsiye ettiğiniz biryer varmı
2 yıl önce 400 lira işçilikle değişim yaptırmıştım. @Kaan hocamın dediği gibi sente kilit kullanan yere yaptırmak lazım. Küçük sanayide özel opel servis var son 2 bakıma oraya gittim iyi ustalar var. Poyraz, metkar da aynı bölgede onlar da iyi opel ustası.opel astra j 1.6 115hp 2017 model aracımın triger degisim ücreti nedir ve bursada tavsiye ettiğiniz biryer varmı
Ücretten ziyade gideceğin yerde sente kilit varmı ona bak el ile yapıyorsa yaptırma
Opel Melkar'da mayıs ayında yaptırdım 7500tlopel astra j 1.6 115hp 2017 model aracımın triger degisim ücreti nedir ve bursada tavsiye ettiğiniz biryer varmı
Üstat yanlışmı yazdın yoksa gerçekten 7500 tl mi?Opel Melkar'da mayıs ayında yaptırdım 7500tl
Zincir li onun aracı 5 7 arası gidiyor motoru yerinden alıyorsunÜstat yanlışmı yazdın yoksa gerçekten 7500 tl mi?
Üfff çokmuş be yaZincir li onun aracı 5 7 arası gidiyor motoru yerinden alıyorsun
Çok araç üzerinde değişim imkanım yok mecbur motor sökülüyorÜfff çokmuş be ya![]()
1.3 mü 1.6 mı sizinOpel Melkar'da mayıs ayında yaptırdım 7500tl
1.6 dizel araç zincirli. motor komple iniyor yağ değişiyor zincir değişiyor contalar değişiyor 75001.3 mü 1.6 mı sizin