triger arıza belirtileri

ahmetgök

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar triger setinin yada kayışının kopacagı yada arızasına dair belirtiler yada sesler nelerdir bilenler yada başından geçen var mı varsa bizlerde tedbirimizi alalım.herkese teşekkür ederim saygılarımla.

tam olarak bilmiyorum ama motor sesi çoğalıyor ve titreşimleri artıyor diye biliyorum aslında bunun değişim zamanını servisler km ve yıl olarak değerlendiriyorlar

belırtısı anlatılacqak bırsey degılkı trıger sökulecek ıncelenecek gerekırse degısecek 60.000 km sonra tekrar degısecek hepsı bu

gözüken bir yerde değil sanırım ancak sökülünce durumu anlaşılıyor.zaten o yüzden km're yada zaman belirtiliyor.

yine hocam cevaplamış hocam kusura baakmassan bir kaç şey yazacam
trigerin arızası motororun istop edip çok hızlıysa sipobların eğilmesiyle arıza ortaya çıkar yaanılıyorsam düzel hocam

Aslında tam olarak bir belirtisi yok ama şansınız varsa belirti olarak kayış sesine benzer bir zırıltı yapabiliyor..

yine hocam cevaplamış hocam kusura baakmassan bir kaç şey yazacam
trigerin arızası motororun istop edip çok hızlıysa sipobların eğilmesiyle arıza ortaya çıkar yaanılıyorsam düzel hocam
telefonum calar acarım "ustam benım araba arıza yaptı der nasıl oldu derım 80-90 gıdıyordum bırden stop ettı marsa basıyorum motor calısmıyor" bu sekılde olur yanı bırsey anlayamazsınız.

telefonum calar acarım "ustam benım araba arıza yaptı der nasıl oldu derım 80-90 gıdıyordum bırden stop ettı marsa basıyorum motor calısmıyor" bu sekılde olur yanı bırsey anlayamazsınız.
:good: bide bu gibi durumda araç tekrar çalışmıyorsa her seferinde marşa basmak masrafı çoğaltıyor diye biliyorum yanlış bilmiyorum demi musa usta

:good: bide bu gibi durumda araç tekrar çalışmıyorsa her seferinde marşa basmak masrafı çoğaltıyor diye biliyorum yanlış bilmiyorum demi musa usta
evt ama aceba tekrar calısrmı dıye herkes basıyor marşa. bırde söyle durumlar oluyor aklınızda bulunsun dınamo kayısı bı sekılde koptu dıyelım kopan dınamo kayısını yerınden cıkarmanız gerekıyor aksı taktırde motoru calıstırdıgınızda krank kasnagının arasına sıkısıyor ve trıger kayısını koparıyor. su anda dukkanda 1 tane var bu arızadan dolayı kapagını söktum. daha öncede cok oldu böyle

evt ama aceba tekrar calısrmı dıye herkes basıyor marşa. bırde söyle durumlar oluyor aklınızda bulunsun dınamo kayısı bı sekılde koptu dıyelım kopan dınamo kayısını yerınden cıkarmanız gerekıyor aksı taktırde motoru calıstırdıgınızda krank kasnagının arasına sıkısıyor ve trıger kayısını koparıyor. su anda dukkanda 1 tane var bu arızadan dolayı kapagını söktum. daha öncede cok oldu böyle

bu faydalı bilgiler içn teşekkürler

Geri