" TR'de neden Vectranın Spor modelleri satarken Passatınkiler Satılmıyor?"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
...ALINTIDIR...
belkide normal modelleri spor almaya gerek bırakmıyordur..

Poloda 2 motor seçeneği ve tek donamım seçeneğini atlıyor VW fanatiği arkadaşlar.Bir R36 dır gitmiş.

Yollarda sürüyle passat var gt ibaresi olmasada çoğunlukla 2.0 dizel yada 2.0 benzinli. yani 170 hp üstü araçlar. birde vectra nın koltuğuna oturunca hiç şüphesiz kalite hissi veriyor ancak passat ta durum daha farklı kalitenin kitabını yazmışlar direk uzaya gidilebilir hissi veriyor.

VW artık psikololojik harbide kazanmış durumda. Opel, Ford, Peugeot vs ne yaparsa yapsın VW artık mercedes gibi oldu, herzaman 1-0 önde başlıyor maça.

VW artık psikololojik harbide kazanmış durumda. Opel, Ford, Peugeot vs ne yaparsa yapsın VW artık mercedes gibi oldu, herzaman 1-0 önde başlıyor maça.

Mercedes sivri örnek olur.

Mercedes -audi - Bmw biyerde
Wv arada
Opel - ford biyerde bence.

Passat CC'nin dış görüntüsü şık evet ama içi halen eski demode passat. Krem rengi derilerle, kapı içleriyle göz boyuyorlar bana göre. Bana göre, her kriterin ortalaması alındığında yine insignia...

Konu VW ile Opel arasındak kalite farkı değil. VW neden modellerinin spor versiyonlarını çıkarmıyor? Buna karşılık Opel'de şimdiye kadar ki nerdeyse bütün modellerin spor versiyonları var. GSI, GTS, OPC gibi...

Mercedes sivri örnek olur.

Mercedes -audi - Bmw biyerde
Wv arada
Opel - ford biyerde bence.

Mercedes-Audi-Bmw iyiler ancak diğerlerine katılamıyorum. Opel ile ford kesinlikle aynı yerde olamaz. 2 yıl önce mondeonun ilk zamanlarında, dıştan güzel görünüyor diyerek içini incelemeye ford bayiine girdim. Kapısını açmamla bütün görüşlerim değişti. Kesinlikle ford daha aşağıda bir yerde. Vw ise bana göre opelden üstün değil, gayet rekabet içinde olan iki rakip firma. Hepsinin kendine göre artı ve eksileri var. Vw'nin şanzımanı var, opel'in donanımı var vs... Gerisi alıcıların ihtiyaçlarına ve zevklerine kalmış bir şey. Şu anki 6 yaşındaki arabamı güncel passatla kesinlikle değiştirmem. 2011 passat kesinlikle güzel olacaktır tabii ki, bekleyelim görelim.

Konunun özüne dönersek, Vw'nin bazı modeller dışında çok da spor modeli yok, sportifliğe de opel kadar eğilen bir firma değil. Buradaki kastım motorsporları değil, seri üretim modellerindeki seçenekler. Polo'daki seçenekler içler acısı bana göre

Mercedes-Audi-Bmw iyiler ancak diğerlerine katılamıyorum. Opel ile ford kesinlikle aynı yerde olamaz. 2 yıl önce mondeonun ilk zamanlarında, dıştan güzel görünüyor diyerek içini incelemeye ford bayiine girdim. Kapısını açmamla bütün görüşlerim değişti. Kesinlikle ford daha aşağıda bir yerde. Vw ise bana göre opelden üstün değil, gayet rekabet içinde olan iki rakip firma. Hepsinin kendine göre artı ve eksileri var. Vw'nin şanzımanı var, opel'in donanımı var vs... Gerisi alıcıların ihtiyaçlarına ve zevklerine kalmış bir şey. Şu anki 6 yaşındaki arabamı güncel passatla kesinlikle değiştirmem. 2011 passat kesinlikle güzel olacaktır tabii ki, bekleyelim görelim.

Konunun özüne dönersek, Vw'nin bazı modeller dışında çok da spor modeli yok, sportifliğe de opel kadar eğilen bir firma değil. Buradaki kastım motorsporları değil, seri üretim modellerindeki seçenekler. Polo'daki seçenekler içler acısı bana göre

Abi ben genel piyasa şartları, alım-satım oranı, fiyat-maliyet olarak bakmıştım. yoksa kalite olarak elbette araçlar arası uçurum farklar çıkabilir. bu öyleki bazen opeli bmw nin yanına koyabiliyor. ama piyasanın tercihi vede sıfır/2.el fiyatlandırmasında bence opel ford aynı vede wv nin gerisinde. 2001 golf fiyatına 2003 2004 astra veya focus alınabiliyor mesela. (ben araç bakınırken öyleydi)

ayrıca bence fordun iç tasarımı opelden çokta iyidir. yeni kasa fiesta mesela uçmuştur bu konuda. focus hakeza öyle. tasarım tabi yoksa kalitesi, döşemesi falan bilemem.

Bu arada DH deki konuyu baştan aşağı süzdüm ve hayran kaldım. vectra nedir nasıldır ne varsa çıkmış ve görülen oki wv ve genel oto kültürü gayet iyi vatandaşlar var. yorumlar gayet iyi.

Geri