Transporter T4 far karartma yaptım

ADEMÜÇÜNCÜ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba öncelikle bir opel paylaşımı olmadığı için özür dilerim. Biraz merak biraz da heves böyle bir uygulama yaptım..Folyoyu normal film çekermiş gibi çekiyorsunuz, çifle ıslatıyorsunuz sonra üzerinden saç kurutma makinası ile geçiyorsunuz tabi bir spatula da gerekli.Maliyet 4 TL :)

Yalnız gece görüşü engellerse uygulamadan vazgeçeceğim..

fotoraf0304a.jpg

fotoraf0305j.jpg

fotoraf0306r.jpg

fotoraf0310a.jpg

fotoraf0295p.jpg

fotoraf0296i.jpg

fotoraf0300z.jpg

Aşağıda ki fotoğrafta sol fara ait sıralı ledin bir kısmına deneme olarak bir miktar folyo uyguladım, folyo ile kapanınca sıralı led olduğu belli olmuyor
666666666666666666f.jpg

Abi merhaba seni burda görmek güzel.t4 düde :) şahsi fikrim ledleride folyo ile kaplaman yönünde :)

guzel olmus ta `cif` derken? bildigimiz lavabo temizleyen cif mi ? :)

Farlara böyle bir uygulama pek mantıklı gelmedi :(

bu arada burası opel forumu diye opel araç olacak diye bir kural yok...forumda binlerce farklı araç var...;)

farlara gelince gece görüşü olumsuz etkilerse bu yüzden kötü olabilir...

Abi merhaba seni burda görmek güzel.t4 düde :) şahsi fikrim ledleride folyo ile kaplaman yönünde :)

Merhaba teşekkür ediyorum yarın o işi de yapacağım ne de olsa 16:00 a kadar elektrik kesintisi var en azından canım sıkılmaz :)

Arkadaşlar teşekkürler evet cif derken herhangi bir köpük de olabilir ben sıvı sabun kullanmıştım sanırım :)

Bu arada ışık şiddeti azalıyor ama ben sorun yaşamıyorum çünkü aracı kullandığım yerlerde hiç sıkıntı yaşamadım tabi kışın böyle bir uygulama yapılmaz. Kışa doğru sökeceğim zaten

Geri