Transporter, Caddy, Doblo vs. sürücüleri

Sanırım ufak bir yanlış anlaşılma olmuş o sözlerimde tabiki hızımız üst limittede olsa eğer şartlar uygunsa sağ şeritte gitmek gerekiyor bu 2x2=4 kadar gerçek bir kural ki bunuda uygulamak hem kurallar açısından hemde emniyet açısından önemli bir unsur oluştuyor. Benim bahsettiğim durum biraz daha farklıydı hatta son mesajımda da açıklamay çalıştım.Saygılarımla..

uzun yolda en sol şeride geçerim 100 e de sabitlerim sağ şeritte kamyon,tır yüzünden bozuksa uzun bir süre sol şerittende giderim aracımın arkasına gelipte korna çalan selektör yakanlara sağ şeride geçip yol vermeye kalkışmam çünkü zaten 100 ile gidiyorum en son hız sınırında eğer çok geçmek istiyorsa sağımdan bozuk olan yoldan kendi arabasıyla geçsin gitsin. Marka genellemek tabiki yanlış ancak şimdiye kadar bana yolda en çok tehlike yaşatan araçlar genellikle şirket araçları ve beton mikserleri. Beton mikserlerine bir nebze hak veriyorum aslında iş icabı mecburlar el mahkum. Ben 2 sene önce 2 tanıdığımı kaybettim ikiside şirket aracında vefat ettiler ve aşırı hız yüzünden. Hatta birisi bir aileyi katletti resmen:( Ayrıca bir kere konya-ankara yolunda böyle yol siteyen birine yol vereyim derken ben çok kötü bir kaza geçiriyordum o zaman akıllandım ben zaten o yolda müsade edilen en yüksek hızda gidiyorum neden yol veriyim ki..

bu nasıl bir düşünce yaau
100 gidiyorum en sol şeritten gidicem
olduuuu
hadi benim arabamda hastam varsa?
senin keyfin bozulmasın diye ben neden sagından gecip trafik sucu işleyecegim???
saçmalık saçmalık....
bunu yapanlar oluyor
haa yol vermemek degil adam aynasına bakmıyor
hele bide bakıpta yol vermesin işin aslı kusura bakma ÜSTÜNE KIRARIM bunu yapanın varmı böyle bişey yaa 100 le gidiyorum sol yol benim olduuu başkaa:confused:

magandayım ben yaa kim ne derse desin mutluyum kafam rahat sırf cinslik olsun diye gidip farları güçlendirdim, havalı korna taktırdım sesi suyan kaçıyo kaçmayanında aklı kaçıyo en sonunda

Takdir ettim tebrik ettim devam et.. :D sende akıllanırsın nasıl olsa..

ben zorla akılanan çok gördümde büyük şehir trafiği işte anlayana!..

gölcükte büyük alınma üstüne.. :D

Seçkin Bey ankara-konya yolunda araç kullandınız mı? Bu yolda sağ şeritte genellikle kamyon tır vb. araçlar yoğunlukta olmakla birlikte ağırlıklarından dolayı yolda epeyce bir bozulma mevcut. bu yolda küçük araçlar genellikle sol şeritten giderler ama uzun bir süre değil tabiki. Yazıdığım satırlara dikkatinizi çekerim. Yol bozuksa diye devam etmiştim yazdığım satırlarda bozuk dediğim yolu görürseniz aracınızla sizinde o süre zarfında sol şeridi tercih edeceğinizden eminim.Ayrıca belirtmektede fayda var sizin takıldığınız noktaya başka üylerimizinden takılmaması için benim bahsettiğim durumu konya-ankara yapanlar bilirler genellikle tam siz otobüs kamyon vb. sollamaya çıkmışsınız adamın biri geliyor arkadan hızlıca hooopp bir selektör bir korna yağmuru yol verseniz sizin acil olarak yavaşlayıp sağ şeride geçip kamyonun arkasına yapışmanız lazım ki bu oldukça tehlikeli bir durum oluşturuyor. Ben genellikle dediğim gibi yol aşırı bozuksa veya sollamaya çıkmışsam ve hızım üst limitteyse kusura bakmasınlar ama kimseye yol vermem.

çağlar sanırım birazcık anlatamamış ilk mesajında ama sonuna kadar hak veriyorum burdaki sollama halinde olan araçlara taciz yapanlara kızmasına

dün akşam ümitköy'e gidicem batıkentten ist. yolundan anadolu bulvarına dönerken hani olur ya o bağlantı için uzun dar virajlar bitane passat dayandı arkama aklısıra virajda sollama yapacak ki hızımda az değil neyse yol vermedim ama arkadaş sağolsun kör etti beni düze çıktık adam ne giderse bende arkasından biliyorum ilerde yavaşlamak zorunda çünkü o meşhur bozuk olan köprü var oraya yaklaştık hemen sağında 2 tane mikser 1 tane otobüs sağ şeride çekilmesi imkansız adamın yavaşladı bu seferde ben başladım deli gibi sellektör korna kaçamıycak hızlanamıycakta ne diiim? bir müsibed bin nasihattan iyidir..

çağlar sanırım birazcık anlatamamış ilk mesajında ama sonuna kadar hak veriyorum burdaki sollama halinde olan araçlara taciz yapanlara kızmasına

dün akşam ümitköy'e gidicem batıkentten ist. yolundan anadolu bulvarına dönerken hani olur ya o bağlantı için uzun dar virajlar bitane passat dayandı arkama aklısıra virajda sollama yapacak ki hızımda az değil neyse yol vermedim ama arkadaş sağolsun kör etti beni düze çıktık adam giderse bende arkasından biliyorum ilerde yavaşlamak zorunda çünkü o meşhur bozuk olan köprü var oraya yaklaştık hemen sağında 2 tane mikser 1 tane otobüs sağ şeride çekilmesi imkansız adamın yavaşladı bu seferde ben başladım deli gibi sellektör korna kaçamıycak hızlanamıycakta ne diiim? bir müsibed bin nasihattan iyidir..

çok fenasın çokk :hıh: :)

ben bişe yapmadım abiiii :( yol istedim sadece :D :D yıh yıh ve ıyyyyh :D

bu nasıl bir düşünce yaau
100 gidiyorum en sol şeritten gidicem
olduuuu
hadi benim arabamda hastam varsa?
senin keyfin bozulmasın diye ben neden sagından gecip trafik sucu işleyecegim???
saçmalık saçmalık....
bunu yapanlar oluyor
haa yol vermemek degil adam aynasına bakmıyor
hele bide bakıpta yol vermesin işin aslı kusura bakma ÜSTÜNE KIRARIM bunu yapanın varmı böyle bişey yaa 100 le gidiyorum sol yol benim olduuu başkaa:confused:
ben anlatmak istediğimi anlatamadım sanırım İbrahim ne demek istediğimi tam anlamıyla anlamış.Hsatası olan araç zaten belli eder kednini dörtlülerini yakmıştır. Bilmiyorum şehiriçi trafiğinde ya da uzun yolda başına benim anlatmak istediğim geldi mi..mutlaka sanada olmuştur çoğu kişiye oluyor benim anlatmak istediğim. Ben keyif için değil mecbur olduğum durumlarda geçmem demek istedim.

yaa sonuçta yol bozuk diye
yol kötü diye soldan gitmek istiyorum demiyormusun?
senin yavaş gitmenden ve araban zarar görmesin diye ben neden trafik sucu işleyip+kötü yola girip seni saglıyım???
ben beni sagımdan gecenlere küfür ediyorum
kurallarda böyle bişey yok cünkü
sellektör atar yol ister yanaşırım gecer gider

anlamak anlmamak arasındaki ince fark! :D

neyse tartışılcak bişey yok ortada mesajları baştan tekrar okuyun!!

ha ha ha cok komiksin!!!
ben istedigim gibi hız yaparım
yol vermek zorundasınız
eger ben hızlı giderken zaten önümde durup yavaşlatırsan işte o zaman trafigi seni beni tehlikeye atarsın
nasıl bi mantıktır yaa nasıl bimantık
araban gitmiyorsa cekileceksin saga kardeşim bunun ötesi yok!
benim 2 arabam var
passat+89 model kartal
kartala da biniyorum hergün
onu kullanırken herkese yol veriyorum cünkü araba gitmiyor cekmiyor
neden milleti rahatsız ediyim?
hakkımmı bu benim?
saçmalıktan ibaret bu konu kusura bakmayın

Geri