Şimdi bide 200ps transit çıktıki 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaaa ne çok biliyorsunuz siz, o aracı benim astramdan önce durdurda ben göreyim bir seni. O kadar özellik verdik test verdik onlar yanlış yazıyorlar zaten. Bir siz durduruyorsunuz o arabaları frene bir basışta.
magandayım ben yaa kim ne derse desin mutluyum kafam rahat sırf cinslik olsun diye gidip farları güçlendirdim, havalı korna taktırdım sesi suyan kaçıyo kaçmayanında aklı kaçıyo en sonunda
uzun yolda en sol şeride geçerim 100 e de sabitlerim sağ şeritte kamyon,tır yüzünden bozuksa uzun bir süre sol şerittende giderim aracımın arkasına gelipte korna çalan selektör yakanlara sağ şeride geçip yol vermeye kalkışmam çünkü zaten 100 ile gidiyorum en son hız sınırında eğer çok geçmek istiyorsa sağımdan bozuk olan yoldan kendi arabasıyla geçsin gitsin. Marka genellemek tabiki yanlış ancak şimdiye kadar bana yolda en çok tehlike yaşatan araçlar genellikle şirket araçları ve beton mikserleri. Beton mikserlerine bir nebze hak veriyorum aslında iş icabı mecburlar el mahkum. Ben 2 sene önce 2 tanıdığımı kaybettim ikiside şirket aracında vefat ettiler ve aşırı hız yüzünden. Hatta birisi bir aileyi katletti resmenAyrıca bir kere konya-ankara yolunda böyle yol siteyen birine yol vereyim derken ben çok kötü bir kaza geçiriyordum o zaman akıllandım ben zaten o yolda müsade edilen en yüksek hızda gidiyorum neden yol veriyim ki..
abi arkadaşın gençliğine vermek lazım kan kaynıyor sonuçta ama yaptığının yanlış olduğunu işallah kötü bir deneyimle anlamaz çünkü son pişmanlık ne yazık ki fayda etmiyor. Trafikte hem kendi yaşamınızı hemde başka insanların yaşamını 3-5 sn. içinde karartabiliyorsunuz. Yazık etmeyin kendinizide başkalarınıda 20 yaşında bir vatan evladı kolay kolay yetişmiyor. Bu vatan bu insanalar bu topraklar bizlere emanet o yüzden aklımız başımızda olmalı ki elimizde olanları kaybetmeyelim.tebrik ederim seni kardeşim çok güzel örnekler verdin hatta alkış sana tabi anlarsan!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Seçkin Bey ankara-konya yolunda araç kullandınız mı? Bu yolda sağ şeritte genellikle kamyon tır vb. araçlar yoğunlukta olmakla birlikte ağırlıklarından dolayı yolda epeyce bir bozulma mevcut. bu yolda küçük araçlar genellikle sol şeritten giderler ama uzun bir süre değil tabiki. Yazıdığım satırlara dikkatinizi çekerim. Yol bozuksa diye devam etmiştim yazdığım satırlarda bozuk dediğim yolu görürseniz aracınızla sizinde o süre zarfında sol şeridi tercih edeceğinizden eminim.