Transporter, Caddy, Doblo vs. sürücüleri

çok süper bi konuya değinilmiş denizlide benim karşılaştığıım doblocular oluyor genelde nedense çoğu makasçı tehlikeli kullanıyorlar bi de pizza kuryeleri tehlikeli kullanıyor ama onlara birşey söyleyemiyorum adamlara verilen yönerge yarım saat içinde siparişi yetiştireceksin olduğundan..

konuyu açan arkadaşın tesbitleri doğru ve devam eden arkadaşlarda doğru söylemişler.bu konu üzerine bende bir şey söylemek istiyorum.15 yıldır istanbulda araba kullanınca diğer illerdeki kullanıcılardan farklı bir kullanma stiliniz oluyor.mesala önünüzdeki aracın sağa geçmesini beklemeden sağdan geçiyorsunuz siz benim gibilere sabırsız diyorsunuz ben sıkışık trafik alışkanlığı diyorum.inanın 3 aydan beri izmitte oturuyorum ve bende forumu açan arkadaş gibi kullanmaya başladım.

vw t5 2,5 motor 130 hp 6 ileri,dehşet bizim vito 150 ps 6 ileri yani dostum o koltuğa oturup da basmamak cehalet

vw t5 2,5 motor 130 hp 6 ileri,dehşet bizim vito 150 ps 6 ileri yani dostum o koltuğa oturup da basmamak cehalet

ya arkadaşım basıcaksın tabiki burdaki asıl cehalet insanları taciz etmek önce bunu idrak etcek kafalar lazım bizim memleketimize!

banada oldu konya yolundan dikmene dönücem sola sinyalimi verdim 200m sonra sola döncem yaa arkamdaki salak (doblo) yol istiyor ulan geç git sağımdan sonra sağımdan geçip önüme sıkıştırdı bende gittim yasladım çamurluğa araçtan iner inmezde 2 tanede arkadaşa yasladım ayırdılar.. trafik geldi falan pederin passat vardı güzel para ödediler!(şirket arabasıymış) :D Kınnnnıyorum

vurmaktan korkmuycaksın bölelerine gidip yaslıcan frene gelsin arkadan girsin :D

Son düzenleme:
sadecee saygı lazım trafikte bunu biilir bunu söylerim.

abi iddaa ediyorumki 2 TONLUK araç senin astrandan daha güvenli ve daha kısa zamanda durur.

araç sollamak ne zamandır insan hayatını tehlikeye sokuyor..

ayrıca her nekadar şirket aracıyla dengesiz tavır içinde bulunanlara sinir olsamda orta şeritte 90 la giden aracı 1/2 km hızla 1 km bile değil sollamaya kalkıp arkasından gelenlerle ailesini muhattap etme heveslilerine daha çok sinir oluyorum..

Yaaa ne çok biliyorsunuz siz, o aracı benim astramdan önce durdurda ben göreyim bir seni. O kadar özellik verdik test verdik onlar yanlış yazıyorlar zaten. Bir siz durduruyorsunuz o arabaları frene bir basışta. Hatta sizler Mercedes Travego yu bile benim astramdan daha güvenli ve çabuk durdurursunuz. Zaten ondan görüyoruz kamyonun kasasına yapışmış ve içinde bir aile yok olmuş transporter ları haberlerde gazetelerde. Valla helal olsun.
Ayrıca o 1 km farkla sollamaya kalkan arkadaşlara söyleyeceksin bunları. Benden alıntı yapmışsın ama ben o insanlardan değilim. Ayrıca bahsettiğin şeyin burada konuşulan konular ile hiç alakası yok. Kusura bakma.

beton kamyonlarına ne demeli

Geri