Tramer Hakkında Bir Soru ?!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ern1402

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yakın zamanda bir araca talip oldum kısmet ise alıcam , fakat aracın sahibi asla kazası değişeni hatta boyası dahi yok dedi, ben genede plakadan tramer kaydını sorguladım. 2 adet hasar kaydı gözüktü sadece carpma yazıyor ama herhangi bir ücret rakam göstermiyor, tarih ve carpma yazıyor.. Araç başında sigortacımı arayıp şasi numarasından da baktırıcam tabi ki ama bu plakadan cıkan sonuç kafamı karıştırdı, konu hakkında bilgisi olupda yardımcı olan olursa sevinirim ,teşekkürler :)

tramerde kaza varsa belkide önceki araca kayıtlı plakaydı ondan çıkmıştır.sorgulattırırsınız tekrar

Aracınızın hasarı kaza yaptığınız diğer aracın kaskosundan karşılanıyorsa yalnızca ödeme tarihi görününür rakam görünmez diye duymuştum ama doğrumu bilmiyorum

bende hasar 150-200 tl nin altında bi miktarsa yazmıyorlar diye duymuştum

Eren Bey işin doğrusu:

Kaza yaşanmıştır. Fakat aracını kasko ve sigortadan yaptırmamıştır vatandaş. Kesinlikle çıkmayacağını düşünür böylece.

Yalnız karşı araç sigortasından yada kaskosundan kendi aracını yaptırırsa, diğer aracın tramer kaydına da kaza bilgisi girilir. Araç sahibi aracını sigorta yada kaskodan yaptırmadığı veya yaptıramadığı için de toplam tutar vs. belirtilemez, boş gözükür.

Tanıdık Sigortacı varsa, yasak olmasına rağmen , size kaza fotoğraflarını verebilir :)

Birde sorgulamayı aracın plakası ile değilde motor şasi numarası ile yaptırmak daha doğru sonuç veriyor.

Aracın herhangi bir camı değişmişse, ücretsiz onarım kapsamında ufak tefek birşeyler yapılmışsa bunlar da ücretsiz olarak kayıtlarda çıkıyor. Ya da karşı tarafın ödemesi yapılmışsa bunlarda da ücret yazmıyor.

Arkadaşlar verilen bilgiler için çok teşekkürler aracı yeniden gördüm bu sefer sigortacıdan baktık şasi numarasından girince herangi bir hasar kaydı görünmedi.. araç başka ilden geldiği için plaka değişikliği yapılmış , plakanın önceki sahibinin kaydı görünüyor sanırım .

2004 ten öncesini görmüyor diye biliyorum ...?

Geri